ШПАРГАЛКИ З ЯКІСНОЇ ЗАГОТІВЛІ ГРУБИХ КОРМІВ. ПРАКТИКА УКРАЇНИ
Розрахуйте на папері продуктивність кожного етапу заготівлі (косіння, ворушіння, валкування, підбір та перевезення, розгортання, трамбування). Ви маєте вийти на однакову годинну продуктивність кожного етапу (валкування та підбір можуть мати дещо вищу продуктивність). Продуктивність загальна визначатиметься продуктивністю найслабшої ланки. Таке планування покаже потребу в додаткових одиницях техніки для балансування всієї лінійки. Продуктивність скошування частково може коригуватися робочою швидкістю, інші етапи – виключно кількістю техніки. Маючи обсяг роботи і годинну продуктивність, можна вийти на кількість днів укосу…
Shpargalka_zagotivlia_Pttinger.pdf (4.0 Мб)
Рекомендуем посмотреть:
- ПРОДУКТИВНІСТЬ ДИСКОВИХ БОРІН
- На Вінничині відбулася наймаштабніша подія регіону – День Поля «АГРО ВІННИЦЯ»!
- Збалансованість кормів – найголовніше питання
- «Сінаж в упаковці» – найефективніша технологія заготівлі корму
- ЗЕРНОВЕ ВИРОБНИЦТВО СТЕПОВОЇ ЗОНИ УКРАЇНИ: СТАН ТА ОСНОВНІ ЕКОНОМІЧНІ І ОРГАНІЗАЦІЙНО-ТЕХНОЛОГІЧНІ ПРІОРИТЕТИ ЙОГО КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОГО РОЗВИТКУ В УМОВАХ 2014 РОКУ