
![]() |
![]() |

Мікрогріновий бізнес: горох, соняшник і редис дають найсмачнішу зелень
Вертикальна ферма мікрозелені, яку в Києві утримують партнери Олександр Біляк та Роман Михалевич, запрацювала з початком повномасштабного вторгнення. Орендували приміщення 1 листопада 2022 року і свій перший стелаж збирали переважно при світлі ліхтарів. За три роки її потужності виросли до понад 50 000 лотків, або 2 500 кг зелені щомісяця. Партнери й надалі активно працюють над нарощуванням виробничих потужностей. Свій бізнес вони також змогли підсилити і завдяки перемозі в конкурсі бізнес-ідей «Роби своє» від Благодійного фонду «МХП-Громаді». 100 тис. грн грантових коштів витратили на обладнання, яке полегшує роботу на фермі.
Mikrogrinovyj_bisnes.pdf (793.4 Кб)
Рекомендуем посмотреть: