\

Переработка

ВИЗНАЧЕННЯ ЧИСЛА ПАДІННЯ – ЯК ОСНОВА ОТРИМАННЯ НАЙКРАЩОГО ХЛІБА

VentaLab

Група Компаній «Вента Лаб» є спеціалізованим постачальником лабораторного, біоаналітичного та промислового обладнання для підприємств агропромислового комплексу, харчової, легкої та фармацевтичної галузей промисловості, біоаналітичних лабораторій та медичних установ, науково-дослідних інститутів та лабораторій на території України.

  Vysnachennja_chysla_padinnja_Ventalab.pdf (803.2 Кб)

ВОЛОГІСТЬ СОНЯШНИКА ДЛЯ ПРАВИЛЬНОГО ТА ТРИВАЛОГО ЗБЕРІГАННЯ

ТОВ «Вента Лаб Агро»

Вологість соняшнику для тривалого зберігання: сушіння насіння та підготовка приміщення

Для забезпечення тривалого зберігання соняшнику важливо не лише сушити насіння до певного показника, але також створити відповідні умови у приміщенні для зберігання.

В данній статті ми розповімо про декілька кроків, які можна зробити для тривалого зберігання соняшнику.

  Ventalab.pdf (1.2 Мб)

КОМПАНІЯ ВЕНТА ЛАБ: постачання якісного лабораторного обладнання

ТОВ «Вента Лаб»

Вента Лаб займається виробництвом та постачанням лабораторного обладнання, агроприладів та промислового інвентаря світового рівня з гарантійним обслуговуванням.

Напередодні Нового року ми оцінюємо свої минулі досягнення та будуємо довгострокові плани на майбутнє.

  VentaLab_000.pdf (1.4 Мб)

ВИЗНАЧЕННЯ ЧИСЛА ПАДІННЯ — ЯК ОСНОВА ОТРИМАННЯ НАЙКРАЩОГО ХЛІБА

В сучасній промисловості контроль всіх технологічних етапів виробництва є буденним і необхідним для отримання якісної та конкурентної продукції. Дана частина загального технологічного процесу являє собою підґрунтя для забезпечення вироблення кращого товару, що буде економічно вигіднішим за товари-конкуренти і дозволить отримати якнайбільший прибуток.

З кожним роком матеріально-технічне забезпечення виробничих лабораторій все більше вдосконалюється та оновлюється, щоб мати змогу проводити весь необхідний контроль та слідкувати за якістю виготовленої продукції. Одним з основних показників визначення якості зерна та, в подальшому, борошна з нього є Число Падіння.

  Vysnachennaj_chysla_padinnaj_VentaLab.pdf (178.6 Кб)

ЕФЕКТИВНЕ ВИКОРИСТАННЯ ВЛАСНИХ РЕСУРСІВ

Компанія «Сій Добро»

Наразі ефективне використання своїх ресурсів дуже важливе. Адже хочеться з вкладених коштів отримувати найбільші прибутки. Кожна інвестиція виважена та спрямована на розвиток господарства. Переробка зернових набирає нових обертів та попиту, бо необхідно виводити наше сільське господарство на новий рівень –виробництво доданої вартості. Одним з можливих продуктів переробки є комбікорм. Таким чином можна також підтримати тваринництво, яке надзвичайно гостро потребує якісних кормів.

  sij_dobro.pdf (1.9 Мб)

ВИКЛИКИ СЬОГОДНІШНЬОГО ДНЯ: ЗБЕРІГАННЯ ТА ПЕРЕРОБКА

Сергій Куць, керівник проектів компанії Сій Добро»

На початку повномасштабного вторгнення багато логістичних шляхів були обірвані і зруйновані, питання: «куди подіти зерно?» стало дуже гострим. Незрозумілість у питаннях експорту сільськогосподарської продукції змушує агросектор України шукати варіанти і шляхи вивезення власного зерна. Проте на сьогоднішній день кількість шляхів обмежена і пропускна здатність набагато менша, ніж раніше. Поки що навіть за оптимістичного сценарію подолати позначку в 1,5 млн тонн на місяць не буде дуже важко.

  Kormovirobnyztvo_Vyklyky_sogodennyia.pdf (328.7 Кб)

АВТОМАТИЧНІ РЕФРАКТОМЕТРИ ATAGO СЕРІЇ RX-i З СЕНСОРНИМ ЕКРАНОМ

TOB «Вента Лаб»

Рефрактометричний метод аналізує ступінь відхилення променю світла від прямолінійного напрямку під час переходу з однієї речовини в іншу. Співвідношення кута входження променю та кута його заломлення на межі розділу двох середовищ називається коефіцієнтом заломлення. Показник заломлення є загальним стандартом якості для фармацевтичних, харчових та хімічних продуктів. Олії та жири, напої та фруктові соки, джеми, мед, рідкий цукор, сиропи вимірюється з метою контролю якості в харчовій промисловості та виробництві напоїв. Приклади застосування рефрактометра включають контроль концентрації приправ, соусів, супів, концентрації промислових розчинів.

  Venta_Lab.pdf (326.9 Кб)

«Індекс деформації клейковини – другий стовп отримання найкращого хліба»

TOB «Вента Лаб»

Для моделювання якості хлібобулочних виробів у теперішній час недостатньо знати якісні показники борошна, які вказані в нормативних документах та посиланнях, а важливо знати і вміти оцінювати хлібопекарські властивості борошна, що характеризуються специфічним комплексом показників, які прямопропорційно обумовлені його хімічним складом та дисперсністю частинок.

  Pererobka.pdf (313.2 Кб)

ПРИЛАД ДЛЯ ВИЗНАЧЕННЯ ЧИСЛА ПАДІННЯ ПО МЕТОДУ ХАГБЕРГ-ПЕРТЕНА GRAINX

Показник якості – число падіння Число падіння – це показник певного ферменту, який використовується для визначення придатності пшениці для випікання хліба. Хлібопекарська якість борошна, що характеризується високою активністю ферменту альфа-амілази, різко погіршується: випічка з цієї муки виходить більш сухою, меншого розміру і швидше псується. Чим нижче число падіння, тим вища активність ферменту альфа-амілази. Високе число падіння є показником низької активності альфа-амілази і, отже, хорошого вмісту білка для випікання борошняних виробів.

  Ventalab.pdf (80.1 Кб)

НОВОМУ СЕЗОНУ – НОВІ ПОТУЖНОСТІ З ПЕРЕРОБКИ СОЇ

Відкриття нових заводів – небуденна подія для агросектору України. Адже для більшості зарубіжних партнерів наша країна асоціюється з експортом сировини, а не готової продукції. Цей стереотип руйнує лідер українського кормового ринку Edinstvo Group, запустивши 9 вересня 2021 року новий завод з переробки сої. На урочисту церемонію запуску запросили інвесторів та засновників Edinstvo Group, підрядників, фахівців та партнерів компанії, представників місцевої влади, журналістів.

Cергій Бакум, CEO Edinstvo Group, підкреслив, що новий завод з переробки сої – це яскравий підсумок нового етапу роботи з втілення прийнятої стратегії подальшого посилення ринкових позицій компанії в сегменті виробництва інноваційних високотехнологічних кормів за європейськими стандартами та з урахуванням передових світових практик кормовиробництва.

  Reportazh_Vidkryttay_zavodu_Edinstvo_Group.pdf (1.5 Мб)

СИЛЬНЕ НАСІННЯ

Высокие рекорды с АБК™

У гармонії з природою

HOG SLAT Україна

Quantum – інновації живлення

Производство DOSTO орегано

Пробіотики для тварин

ТОВ «Сій Добро»

siydobro.com

ЗАХИСТ РОСЛИН

PÖTTINGER

Аграрний фронт

Сепаратор САД

БАНК ТЕХНОЛОГИЙ

Авторизация

Войти
Регистрация

Получать обновления на email:




Рубрики

"Зеленые проекты" (5)
Актуальная тема (221)
Актуальное интервью (2)
Аналитика (1)
Аналитика (1)
Антикризисная политика (6)
Архів 2023 (6)
Архів 2024 (2)
Архив – 2009год (5)
Архив – 2010год (4)
Архив – 2011год (5)
Архив – 2012год (6)
Архив – 2013год (7)
Архив 2002 (1)
Архив 2014 год (5)
Архив 2015 (5)
Архив 2016 (6)
Архив 2017 (5)
Архив 2018 (5)
Архив 2019 (4)
Архив 2020 (5)
Архив 2021 (5)
Архив 2022 (4)
Архив журналов "Эксклюзивные технологии" (1)
Без рубрики (3)
Биотехнологии (43)
Биотопливо (1)
Ветеринария (22)
Животноводство (102)
ЗАЩИТА РАСТЕНИЙ (27)
Книга (5)
Кормление (43)
Кормопроизводство (37)
Мастер-класс (12)
Микотоксины (17)
НОВОСТИ КОМПАНИИ БИОМИН (1)
Обзор мероприятий (120)
Овощеводство (31)
Овцеводство (1)
Органическое агропроизводство (18)
Орошение (4)
ОТРАСЛЬ ЗАКРЫТОГО ГРУНТА (4)
Переработка (16)
ПИТАНИЕ РАСТЕНИЙ (64)
ПОЧВОЗАЩИТНОЕ ЗЕМЛЕДЕЛИЕ (22)
Птицеводство (64)
Растениеводство (113)
Ресурсосбережение в растениеводстве (40)
свиноводство (48)
Селекция (8)
СЕЛЕКЦИЯ (13)
СИЛЬНЕ НАСІННЯ (3)
Страусоводство (3)
Управление (2)
Фотогалерея (13)
Хранение и переработка (4)

Полезные "плагины WordPress" вы можете найти на сайте WordPressPlugins.ru. WP-Cumulus требует для просмотра Flash Player 9 или выше.