\

ЗАСТОСУВАННЯ МІКРОБНИХ ПРЕПАРАТІВ ПРИ КОНСЕРВУВАННІ ЗЕЛЕНИХ КОРМІВ

Підвищення економічної ефективності тваринницької галузі значною мірою пов’язано з розвитком кормової бази. Високі темпи розвитку кормовиробництва досягаються не лише шляхом підвищення урожайності кормових культур, а й комплексом заходів з покращення якості, зниження втрат поживних речовин корму в процесі заготівлі, переробки та довготривалого зберігання.

Божок Л.В. Інститут сільськогосподарської мікробіології НААН

  Застосування мікробних препаратів при консервуванні зелених кормів (106.7 Кб)
Вам запрещён доступ к этому файлу.

Рекомендуем посмотреть:

  1. Використання мікробних препаратів – мода чи необхідність?
  2. «ДЖЕРЕЛА ПОПОВНЕННЯ РЕСУРСІВ АЗОТУ І ФОСФОРУ В ГРУНТІ»
  3. МЕТАБОЛІЗМ АЗОТУ У БАКТЕРИЗОВАНИХ РОСЛИНАХ ГРЕЧКИ ТА ЯЧМЕНЮ
  4. ВПЛИВ СИСТЕМ СТАНДАРТИЗАЦІЇ НА ЗАХИСТ АГРАРНОГО РИНКУ

СИЛЬНЕ НАСІННЯ

Високі рекорди з АБК™

HOG SLAT Україна

У гармонії з природою

Виробництво DOSTO орегано

Пробіотики для тварин

ЗАХИСТ РОСЛИН

ФОРПОЛІМЕР

PÖTTINGER

Аграрний фронт

Сепаратор САД

БАНК ТЕХНОЛОГІЙ

Авторизування

Увійти
Реєстрація

Отримувати оновлення на email: