\

Що на нас чекає 2015 року: якісна українська м’ясо-молочна продукція чи порожні прилавки?

З 1 січня 2015 року забороняється реалізація та обіг необробленого молока, сиру домашнього виробництва, а також м’яса тварин подвірного забою. Так передбачено законом «Про безпечність та якість харчових продуктів».

Чому Україна погоджується на таке обмеження? З відповіді на це запитання розпочалася розмова з керівником напрямку «Розвиток ринкової інфраструктури» Проекту USAID «АгроІнвест» Миколою ГРИЦЕНКОМ.

  Moloko.pdf (720.7 Кб)

Рекомендуем посмотреть:

  1. ВПЛИВ СИСТЕМ СТАНДАРТИЗАЦІЇ НА ЗАХИСТ АГРАРНОГО РИНКУ
  2. ГУСІВНИЦТВО – КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНА ТА ПЕРСПЕКТИВНА ГАЛУЗЬ ПТАХІВНИЦТВА
  3. БІОЛОГІЧНИЙ ПРЕПАРАТ КОМПЛЕКСНОЇ ДІЇ РИЗОГУМІН У СУЧАСНИХ ТЕХНОЛОГІЯХ ВИРОЩУВАННЯ СОЇ

СИЛЬНЕ НАСІННЯ

Високі рекорди з АБК™

HOG SLAT Україна

У гармонії з природою

Виробництво DOSTO орегано

Пробіотики для тварин

ЗАХИСТ РОСЛИН

ФОРПОЛІМЕР

PÖTTINGER

Аграрний фронт

Сепаратор САД

БАНК ТЕХНОЛОГІЙ

Авторизування

Увійти
Реєстрація

Отримувати оновлення на email: