\

ПРИЛАД ДЛЯ ВИЗНАЧЕННЯ ЧИСЛА ПАДІННЯ ПО МЕТОДУ ХАГБЕРГ-ПЕРТЕНА GRAINX

Показник якості – число падіння Число падіння – це показник певного ферменту, який використовується для визначення придатності пшениці для випікання хліба. Хлібопекарська якість борошна, що характеризується високою активністю ферменту альфа-амілази, різко погіршується: випічка з цієї муки виходить більш сухою, меншого розміру і швидше псується. Чим нижче число падіння, тим вища активність ферменту альфа-амілази. Високе число падіння є показником низької активності альфа-амілази і, отже, хорошого вмісту білка для випікання борошняних виробів.

  Ventalab.pdf (80.1 Кб)

Рекомендуем посмотреть:

  1. СУЧАСНІ МЕТОДИ ВИЗНАЧЕННЯ ТРИХОТЕЦЕНОВИХ МІКОТОКСИНІВ
  2. КОМПЛЕКСНІ ПІДХОДИ ДО ВИЗНАЧЕННЯ БІОЛОГІЧНОЇ БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ
  3. Перо-пухова продуктивність гусей
  4. 11 ідей для зниження витрат у пташниках
  5. Захист поросят після відлучення

СИЛЬНЕ НАСІННЯ

Високі рекорди з АБК™

HOG SLAT Україна

У гармонії з природою

Виробництво DOSTO орегано

Пробіотики для тварин

ЗАХИСТ РОСЛИН

ФОРПОЛІМЕР

PÖTTINGER

Аграрний фронт

Сепаратор САД

БАНК ТЕХНОЛОГІЙ

Авторизування

Увійти
Реєстрація

Отримувати оновлення на email: