ЗЕРНОВЕ ВИРОБНИЦТВО СТЕПОВОЇ ЗОНИ УКРАЇНИ: СТАН ТА ОСНОВНІ ЕКОНОМІЧНІ І ОРГАНІЗАЦІЙНО-ТЕХНОЛОГІЧНІ ПРІОРИТЕТИ ЙОГО КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОГО РОЗВИТКУ В УМОВАХ 2014 РОКУ
Протягом всієї історії розвитку сільського господарства зернове виробництво є клю-човою галуззю агропромислового комплексу України, де виробляється один з важливих ба-зових харчових продуктів для гарантування продовольчої безпеки країни. Виробництво зер-на в Україні має зональний характер і в значній мірі зосереджене в Степу. За даними статис-тики, в 2008-2013 рр. частка посівів всіх зернових в зоні Степу в середньому становила 48,2%, валовий збір зерна – 38,8% від загальнодержавного.
zerno2.pdf (760.6 Кб)
Вам запрещён доступ к этому файлу.
Рекомендуем посмотреть:
- СТАН ВИРОБНИЦТВА ЗЕРНА КУКУРУДЗИ В УКРАЇНІ ТА ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЇЇ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОГО РОЗВИТКУ НА БЛИЖНЮ ПЕРСПЕКТИВУ
- Оптимізація агротехнологічних та економічних аспектів застосування мінеральних добрив при вирощуванні озимої пшениці в умовах північного Степу України
- Пріоритети раціонального розвитку виробництва зерна в Україні
- КОМПЛЕКСНІ ПІДХОДИ ДО ВИЗНАЧЕННЯ БІОЛОГІЧНОЇ БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ