\

ЗЕРНОВЕ ВИРОБНИЦТВО СТЕПОВОЇ ЗОНИ УКРАЇНИ: СТАН ТА ОСНОВНІ ЕКОНОМІЧНІ І ОРГАНІЗАЦІЙНО-ТЕХНОЛОГІЧНІ ПРІОРИТЕТИ ЙОГО КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОГО РОЗВИТКУ В УМОВАХ 2014 РОКУ

Протягом всієї історії розвитку сільського господарства зернове виробництво є клю-човою галуззю агропромислового комплексу України, де виробляється один з важливих ба-зових харчових продуктів для гарантування продовольчої безпеки країни. Виробництво зер-на в Україні має зональний характер і в значній мірі зосереджене в Степу. За даними статис-тики, в 2008-2013 рр. частка посівів всіх зернових в зоні Степу в середньому становила 48,2%, валовий збір зерна – 38,8% від загальнодержавного.

  zerno2.pdf (760.6 Кб)
Вам запрещён доступ к этому файлу.

Рекомендуем посмотреть:

  1. СТАН ВИРОБНИЦТВА ЗЕРНА КУКУРУДЗИ В УКРАЇНІ ТА ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЇЇ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОГО РОЗВИТКУ НА БЛИЖНЮ ПЕРСПЕКТИВУ
  2. Оптимізація агротехнологічних та економічних аспектів застосування мінеральних добрив при вирощуванні озимої пшениці в умовах північного Степу України
  3. Пріоритети раціонального розвитку виробництва зерна в Україні
  4. КОМПЛЕКСНІ ПІДХОДИ ДО ВИЗНАЧЕННЯ БІОЛОГІЧНОЇ БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ

СИЛЬНЕ НАСІННЯ

Високі рекорди з АБК™

HOG SLAT Україна

У гармонії з природою

Виробництво DOSTO орегано

Пробіотики для тварин

ЗАХИСТ РОСЛИН

ФОРПОЛІМЕР

PÖTTINGER

Аграрний фронт

Сепаратор САД

БАНК ТЕХНОЛОГІЙ

Авторизування

Увійти
Реєстрація

Отримувати оновлення на email: