\

Мікробні консерванти: асортимент розширено

Одним із поширених та надійних способів підвищення якості соковитих кормів є використання мікробних консервантів. Інститут сільськогосподарської мікробіології та агропромислового виробництва НААН має багаторічний досвід зі створення та впровадження мікробних препаратів для кормовиробництва.

  biotechnologii_zakvaska.PDF (675.7 Кб)
Вам запрещён доступ к этому файлу.

Рекомендуем посмотреть:

  1. Мікробні препарати рятують землеробство від наслідків тотальної хімізації
  2. ЗАСТОСУВАННЯ МІКРОБНИХ ПРЕПАРАТІВ ПРИ КОНСЕРВУВАННІ ЗЕЛЕНИХ КОРМІВ
  3. Вимоги ЄС до кормів при імпорті продукції тваринництва
  4. БІОПРЕПАРАТ ХЕТОМІК ЯК ЗАСІБ ЗАХИСТУ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ КУЛЬТУР ВІД КОРЕНЕВИХ ХВОР
  5. «ДЖЕРЕЛА ПОПОВНЕННЯ РЕСУРСІВ АЗОТУ І ФОСФОРУ В ГРУНТІ»

СИЛЬНЕ НАСІННЯ

Високі рекорди з АБК™

HOG SLAT Україна

У гармонії з природою

Виробництво DOSTO орегано

Пробіотики для тварин

ЗАХИСТ РОСЛИН

ФОРПОЛІМЕР

PÖTTINGER

Аграрний фронт

Сепаратор САД

БАНК ТЕХНОЛОГІЙ

Авторизування

Увійти
Реєстрація

Отримувати оновлення на email: