Мікробні консерванти: асортимент розширено
Одним із поширених та надійних способів підвищення якості соковитих кормів є використання мікробних консервантів. Інститут сільськогосподарської мікробіології та агропромислового виробництва НААН має багаторічний досвід зі створення та впровадження мікробних препаратів для кормовиробництва.
biotechnologii_zakvaska.PDF (675.7 Кб)
Вам запрещён доступ к этому файлу.
Рекомендуем посмотреть:
- Мікробні препарати рятують землеробство від наслідків тотальної хімізації
- ЗАСТОСУВАННЯ МІКРОБНИХ ПРЕПАРАТІВ ПРИ КОНСЕРВУВАННІ ЗЕЛЕНИХ КОРМІВ
- Вимоги ЄС до кормів при імпорті продукції тваринництва
- БІОПРЕПАРАТ ХЕТОМІК ЯК ЗАСІБ ЗАХИСТУ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ КУЛЬТУР ВІД КОРЕНЕВИХ ХВОР
- «ДЖЕРЕЛА ПОПОВНЕННЯ РЕСУРСІВ АЗОТУ І ФОСФОРУ В ГРУНТІ»