\

АМАРАНТ

ФАДЄЄВ Леонід Васильович, кандидат технічних наук, доцент, директор заводу «Фадєєв Агро»

Технології поділу зерна амаранту на різні анатомічні складові створюють передумови їх застосування для підвищення споживчих властивостей та харчової цінності хлібобулочних, борошняних кондитерських, м’ясних та інших виробів. Це створює умови для розширення і вдосконалення асортименту різних продуктів харчування загального і спеціального призначення.

  Fadeev_Agro_Amarant.pdf (976.3 Кб)

Рекомендуем посмотреть:

  1. Амарант
  2. ІННОВАЦІЙНІ РОЗРОБКИ НОСІВСЬКОЇ СЕЛЕКЦІЙНО-ДОСЛІДНОЇ СТАНЦІЇ
  3. ЕКОЛОГІЯ, ЕНЕРГЕТИКА, ЕКОНОМІКА І СИСТЕМАТИКА АГРОТЕХНОЛОГІЙ
  4. ОЧИЩЕННЯ ПШЕНИЦІ ВІД ЕГІЛОПСУ ЦИЛІНДРИЧНОГО
  5. Квасоля – провідна бобова культура

СИЛЬНЕ НАСІННЯ

Високі рекорди з АБК™

HOG SLAT Україна

У гармонії з природою

Виробництво DOSTO орегано

Пробіотики для тварин

ЗАХИСТ РОСЛИН

ФОРПОЛІМЕР

PÖTTINGER

Аграрний фронт

Сепаратор САД

БАНК ТЕХНОЛОГІЙ

Авторизування

Увійти
Реєстрація

Отримувати оновлення на email: