\

Квасоля – провідна бобова культура

ФАДЄЄВ Л. В., к. т. н., директор ТОВ «Завод «Фадєєв Агро»

Родина квасолі – Латинська Америка. Порівняно недавно, всього якихось п’ятсот років тому, населення Америки не мало в раціоні харчування ні хлібних продуктів з пшениці і ячменю, ні соєвих продуктів і змушене було годуватися із зернових культур зерном кукурудзи, з круп’яних – амарантом і кіноа, а з високобілкових культур – зерном бобових і, перш за все, квасолею.

  Resursozberezhennya_Kvasolya_FadeevAgro.pdf (5.1 Мб)

Рекомендуем посмотреть:

  1. ФАСОЛЬ – ведущая бобовая культура
  2. НУТ – ПЕРСПЕКТИВНА КУЛЬТУРА
  3. МІКРОБНИЙ ПРЕПАРАТ ПОЛІМІКСОБАКТЕРИН – БІОСТИМУЛЯТОР СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ КУЛЬТУР
  4. НАСІННЯ КУКУРУДЗИ Й СОНЯШНИКУ. КАЛІБРУВАННЯ. НОВІ РІШЕННЯ
  5. Суха спиртова барда – шлях до здешевлення кормового раціону тварин і птиці

СИЛЬНЕ НАСІННЯ

Високі рекорди з АБК™

HOG SLAT Україна

У гармонії з природою

Виробництво DOSTO орегано

Пробіотики для тварин

ЗАХИСТ РОСЛИН

ФОРПОЛІМЕР

PÖTTINGER

Аграрний фронт

Сепаратор САД

БАНК ТЕХНОЛОГІЙ

Авторизування

Увійти
Реєстрація

Отримувати оновлення на email: