ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ФЕРМЕНТІВ І ЯЄЧНОЇ ПРОДУКТИВНОСТІ
Олександр СЛЮСАР, комерційний директор Dostofarm GmbH, Німеччина
Кормова добавка ДОСТО® Порошок на основі натуральної ефірної олії ДОСТО® Орегано компанії DOSTOFARM GmbH підвищує активність ферментів підшлункової залози курей-несучок, покращуючи тим самим показники конверсії корму та яєчної продуктивності. Дослідження показали в тому числі позитивний вплив природних активних компонентів ДОСТО®, що надходять у кишечник птиці через корм, не лише на колір жовтка, а й на товщину та міцність шкаралупи.
Pidvyshyennya_yayechnoyi_produktyvnosti_Dostofarm.pdf (2.2 Мб)
Рекомендуем посмотреть:
- ДОСТО® Орегано в боротьбі з ілеїтом і дизентерією свиней
- СТАБІЛЬНІСТЬ ПРИРОДНОГО АНТИБІОТИКА DOSTO® / ДОСТО® ОРЕГАНО В КОРМОВИРОБНИЦТВІ ВСІМ С/Г ТВАРИНАМ І ПТАХАМ
- ДОСТО® Порошок у годуванні бройлерної птиці
- БЕЗ ДИАРЕИ И БЕЗ ПРОБЛЕМ
- ПОЛІМІКСОБАКТЕРИН – ЗАСІБ ПОКРАЩЕННЯ ФОСФАТНОГО ЖИВЛЕННЯ ТА ПІДВИЩЕННЯ ПРОДУКТИВНОСТІ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ КУЛЬТУР