\

ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ФЕРМЕНТІВ І ЯЄЧНОЇ ПРОДУКТИВНОСТІ

Олександр СЛЮСАР, комерційний директор Dostofarm GmbH, Німеччина

Кормова добавка ДОСТО® Порошок на основі натуральної ефірної олії ДОСТО® Орегано компанії DOSTOFARM GmbH підвищує активність ферментів підшлункової залози курей-несучок, покращуючи тим самим показники конверсії корму та яєчної продуктивності. Дослідження показали в тому числі позитивний вплив природних активних компонентів ДОСТО®, що надходять у кишечник птиці через корм, не лише на колір жовтка, а й на товщину та міцність шкаралупи.

  Pidvyshyennya_yayechnoyi_produktyvnosti_Dostofarm.pdf (2.2 Мб)

Рекомендуем посмотреть:

  1. ДОСТО® Орегано в боротьбі з ілеїтом і дизентерією свиней
  2. СТАБІЛЬНІСТЬ ПРИРОДНОГО АНТИБІОТИКА DOSTO® / ДОСТО® ОРЕГАНО В КОРМОВИРОБНИЦТВІ ВСІМ С/Г ТВАРИНАМ І ПТАХАМ
  3. ДОСТО® Порошок у годуванні бройлерної птиці
  4. БЕЗ ДИАРЕИ И БЕЗ ПРОБЛЕМ
  5. ПОЛІМІКСОБАКТЕРИН – ЗАСІБ ПОКРАЩЕННЯ ФОСФАТНОГО ЖИВЛЕННЯ ТА ПІДВИЩЕННЯ ПРОДУКТИВНОСТІ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ КУЛЬТУР

СИЛЬНЕ НАСІННЯ

Високі рекорди з АБК™

HOG SLAT Україна

У гармонії з природою

Виробництво DOSTO орегано

Пробіотики для тварин

ЗАХИСТ РОСЛИН

ФОРПОЛІМЕР

PÖTTINGER

Аграрний фронт

Сепаратор САД

БАНК ТЕХНОЛОГІЙ

Авторизування

Увійти
Реєстрація

Отримувати оновлення на email: