\

СІМ КОНТРОЛЬНО-КРИТИЧНИХ ТОЧОК ДЛЯ ІДЕАЛЬНОГО СИЛОСУВАННЯ

В економіці молочного виробництва важливою є увага до деталей під час виготовлення силосу. Кілька днів роботи закладають основу прибутковості господарства на весь рік.

Експерти галузі – Іван АЙСНЕР, технічний менеджер з інокулянтів компанії Chr. Hansen, та Леонід КОШОВИЙ, продакт-менеджер з інокулянтів компанії AVA Group, поділилися сучасними методами менеджменту силосування, які сьогодні застосовуються в розвинених країнах Європи та США.

  Sim_krytychnykh_tochok_idealnogo_sylosuvannya.pdf (158.4 Кб)

Рекомендуем посмотреть:

  1. Експертна думка: Вирощування молодняку: витрати чи інвестиції?
  2. Шляхи підвищення врожайності кукурудзи та соняшнику
  3. ОЧИЩЕННЯ ПШЕНИЦІ ВІД ЕГІЛОПСУ ЦИЛІНДРИЧНОГО
  4. Лущення стерні для закриття вологи слідом за комбайном
  5. ІННОВАЦІЇ PÖTTINGER ДЛЯ НАЙВИЩОГО ВРОЖАЮ

СИЛЬНЕ НАСІННЯ

Високі рекорди з АБК™

HOG SLAT Україна

У гармонії з природою

Виробництво DOSTO орегано

Пробіотики для тварин

ЗАХИСТ РОСЛИН

ФОРПОЛІМЕР

PÖTTINGER

Аграрний фронт

Сепаратор САД

БАНК ТЕХНОЛОГІЙ

Авторизування

Увійти
Реєстрація

Отримувати оновлення на email: