АВТОМАТИЧНІ РЕФРАКТОМЕТРИ ATAGO СЕРІЇ RX-i З СЕНСОРНИМ ЕКРАНОМ
Рефрактометричний метод аналізує ступінь відхилення променю світла від прямолінійного напрямку під час переходу з однієї речовини в іншу. Співвідношення кута входження променю та кута його заломлення на межі розділу двох середовищ називається коефіцієнтом заломлення. Показник заломлення є загальним стандартом якості для фармацевтичних, харчових та хімічних продуктів. Олії та жири, напої та фруктові соки, джеми, мед, рідкий цукор, сиропи вимірюється з метою контролю якості в харчовій промисловості та виробництві напоїв. Приклади застосування рефрактометра включають контроль концентрації приправ, соусів, супів, концентрації промислових розчинів.
Venta_Lab.pdf (326.9 Кб)
Рекомендуем посмотреть:
- ВИСОКОПРОДУКТИВНІ СОРТИ РІПАКУ
- ТЕХНОЛОГІЯ ОПТИЧНОГО СОРТУВАННЯ. ПЕРЕВАГИ ТА МОЖЛИВОСТІ
- Аналіз ґрунту та листкова діагностика – світова практика оптимізації живлення рослин
- Здоров’я тварин і світ цифрових можливостей
- СТАБІЛЬНІСТЬ ПРИРОДНОГО АНТИБІОТИКА DOSTO® / ДОСТО® ОРЕГАНО В КОРМОВИРОБНИЦТВІ ВСІМ С/Г ТВАРИНАМ І ПТАХАМ