\

АВТОМАТИЧНІ РЕФРАКТОМЕТРИ ATAGO СЕРІЇ RX-i З СЕНСОРНИМ ЕКРАНОМ

TOB «Вента Лаб»

Рефрактометричний метод аналізує ступінь відхилення променю світла від прямолінійного напрямку під час переходу з однієї речовини в іншу. Співвідношення кута входження променю та кута його заломлення на межі розділу двох середовищ називається коефіцієнтом заломлення. Показник заломлення є загальним стандартом якості для фармацевтичних, харчових та хімічних продуктів. Олії та жири, напої та фруктові соки, джеми, мед, рідкий цукор, сиропи вимірюється з метою контролю якості в харчовій промисловості та виробництві напоїв. Приклади застосування рефрактометра включають контроль концентрації приправ, соусів, супів, концентрації промислових розчинів.

  Venta_Lab.pdf (326.9 Кб)

Рекомендуем посмотреть:

  1. ВИСОКОПРОДУКТИВНІ СОРТИ РІПАКУ
  2. ТЕХНОЛОГІЯ ОПТИЧНОГО СОРТУВАННЯ. ПЕРЕВАГИ ТА МОЖЛИВОСТІ
  3. Аналіз ґрунту та листкова діагностика – світова практика оптимізації живлення рослин
  4. Здоров’я тварин і світ цифрових можливостей
  5. СТАБІЛЬНІСТЬ ПРИРОДНОГО АНТИБІОТИКА DOSTO® / ДОСТО® ОРЕГАНО В КОРМОВИРОБНИЦТВІ ВСІМ С/Г ТВАРИНАМ І ПТАХАМ

СИЛЬНЕ НАСІННЯ

Високі рекорди з АБК™

HOG SLAT Україна

У гармонії з природою

Виробництво DOSTO орегано

Пробіотики для тварин

ЗАХИСТ РОСЛИН

ФОРПОЛІМЕР

PÖTTINGER

Аграрний фронт

Сепаратор САД

БАНК ТЕХНОЛОГІЙ

Авторизування

Увійти
Реєстрація

Отримувати оновлення на email: