\

«Індекс деформації клейковини – другий стовп отримання найкращого хліба»

TOB «Вента Лаб»

Для моделювання якості хлібобулочних виробів у теперішній час недостатньо знати якісні показники борошна, які вказані в нормативних документах та посиланнях, а важливо знати і вміти оцінювати хлібопекарські властивості борошна, що характеризуються специфічним комплексом показників, які прямопропорційно обумовлені його хімічним складом та дисперсністю частинок.

  Pererobka.pdf (313.2 Кб)

Рекомендуем посмотреть:

  1. ВЧИМОСЯ У ПРИРОДИ, або ЯК ЗРОБИТИ ПЕРШИЙ КРОК ДО ОТРИМАННЯ ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТОЇ ПРОДУКЦІЇ
  2. Система землеробства NO-TILL
  3. Ефективність репродукції і вирощування поросят – стовп економіки виробництва свинини
  4. Правила отримання якісного грубого корму
  5. Анорексія, відмова від корму?

СИЛЬНЕ НАСІННЯ

Високі рекорди з АБК™

HOG SLAT Україна

У гармонії з природою

Виробництво DOSTO орегано

Пробіотики для тварин

ЗАХИСТ РОСЛИН

ФОРПОЛІМЕР

PÖTTINGER

Аграрний фронт

Сепаратор САД

БАНК ТЕХНОЛОГІЙ

Авторизування

Увійти
Реєстрація

Отримувати оновлення на email: