\

Основні елементи технології вирощування буряка столового селекції «Рійк Цваан»

СОЛОГУБ Ю. І., ОВЧАРИК С. В., ЄРМОЛЕНКО Д. О.,

ТОВ «Рійк Цваан Україна»

Буряк столовий є цінним харчовим продуктом, що містить велику кількість цукрів: цукрозу (6-12 %), фруктозу і глюкозу, полісахариди (пектинові речовини і клітковину), органічні кислоти (щавлева, яблучна, лимонна), білки, амінокислоти, бетаїн і бетанін, мінеральні речовини (солі калію, кальцію, марганцю, заліза, кобальту, фосфору, пігменти (каротиноїди, антоціани), вітаміни B1, B2, B6, C, P, PP, фолієва кислота, а за вмістом йоду входить у число овочів, найбільш забезпечених цим елементом.

  Основні технології вирощування буряка (713.5 Кб)
Вам запрещён доступ к этому файлу.

Рекомендуем посмотреть:

  1. ЦІКАВІ ЗНАХІДКИ ДЛЯ ПЛІВКОВИХ ТЕПЛИЦЬ

СИЛЬНЕ НАСІННЯ

Високі рекорди з АБК™

HOG SLAT Україна

У гармонії з природою

Виробництво DOSTO орегано

Пробіотики для тварин

ЗАХИСТ РОСЛИН

ФОРПОЛІМЕР

PÖTTINGER

Аграрний фронт

Сепаратор САД

БАНК ТЕХНОЛОГІЙ

Авторизування

Увійти
Реєстрація

Отримувати оновлення на email: