
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |

Основні елементи технології вирощування буряка столового селекції «Рійк Цваан»
СОЛОГУБ Ю. І., ОВЧАРИК С. В., ЄРМОЛЕНКО Д. О.,
ТОВ «Рійк Цваан Україна»
Буряк столовий є цінним харчовим продуктом, що містить велику кількість цукрів: цукрозу (6-12 %), фруктозу і глюкозу, полісахариди (пектинові речовини і клітковину), органічні кислоти (щавлева, яблучна, лимонна), білки, амінокислоти, бетаїн і бетанін, мінеральні речовини (солі калію, кальцію, марганцю, заліза, кобальту, фосфору, пігменти (каротиноїди, антоціани), вітаміни B1, B2, B6, C, P, PP, фолієва кислота, а за вмістом йоду входить у число овочів, найбільш забезпечених цим елементом.
Основні технології вирощування буряка (713.5 Кб)
Вам запрещён доступ к этому файлу.
Рекомендуем посмотреть: