\

ВодноБІОЛОГІЧНІ (МІКРОБНІ) ПРЕПАРАТИ ЯК ЧИННИК ЗМЕНШЕННЯ СОБІВАРТОСТІ ПРОДУКЦІЇ РОСЛИННИЦТВА ТА ПІДВИЩЕННЯ ЇЇ ПРИБУТКОВОСТІ

ХАЛЕП Юрій Миколайович, кандидат економічних наук, ВОЛКОГОН Віталій Васильович, д.с/г.н., ІСМАВ НААН

Важлива роль у досягненні безпрецедентних успіхів у світовому виробництві харчових продуктів, крім здобутків селекціонерів та генетиків, визнається за використанням мінеральних добрив та пестицидів. Однак екологічні та економічні ризики від застосування агрохімікатів у технологіях вирощування сільськогосподарських культур надзвичайно високі. Тривале використання мінеральних добрив та пестицидів призводить до деградації ґрунту, втрати біорізноманіття, забруднення води, індукції стійкості до шкідників і збудників хвороб рослин та несприятливого впливу на здоров’я людини серед багатьох інших негативних наслідків.  Усвідомлення цих загроз сприяло виникненню сильного попиту суспільств та регуляторних органів різних країн і, особливо, Європейського Союзу, на скорочення використання хімікатів у сільському господарстві і пошук альтернативних шляхів стабілізації аграрного виробництва.

  Mikrobni_preparaty_IMB.pdf (1.9 Мб)

Рекомендуем посмотреть:

  1. Мікробні препарати рятують землеробство від наслідків тотальної хімізації
  2. ВЧИМОСЯ У ПРИРОДИ, або ЯК ЗРОБИТИ ПЕРШИЙ КРОК ДО ОТРИМАННЯ ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТОЇ ПРОДУКЦІЇ
  3. ОБПРИСКУВАЧ ШТАНГОВИЙ ПРИЧІПНИЙ ОПШ-3500
  4. 5-й ЕЛЕМЕНТ у системі: «Солнце, Земля, Воздух, Вода»
  5. МІКРОБНИЙ ПРЕПАРАТ КОМПЛЕКСНОЇ ДІЇ ПОЛІМІКСОБАКТЕРИН ЯК ЧИННИК ІНТЕНСИФІКАЦІЇ ВИРОЩУВАННЯ КУКУРУДЗИ

СИЛЬНЕ НАСІННЯ

Високі рекорди з АБК™

HOG SLAT Україна

У гармонії з природою

Виробництво DOSTO орегано

Пробіотики для тварин

ЗАХИСТ РОСЛИН

ФОРПОЛІМЕР

PÖTTINGER

Аграрний фронт

Сепаратор САД

БАНК ТЕХНОЛОГІЙ

Авторизування

Увійти
Реєстрація

Отримувати оновлення на email: