ІНТЕЛЕКТУАЛЬНЕ СІНАЖУВАННЯ ЗА ВИКОРИСТАННЯ ДОСЯГНЕНЬ МІКРОБІОЛОГІЧНОЇ НАУКИ
Кравченко Н.О., завідуюча лабораторією пробіотиків, Інститут сільськогосподарської мікробіології та агропромислового виробництва НААН України
На корми у структурі собівартості продукції тваринницької галузі припадає вагома частка витрат. Так, у собівартості молока вартість кормів складає 50–55%, а у собівартості яловичини ─ понад 65%. В умовах воєнного стану заготівля необхідної кількості кормів ускладнюється ще і дефіцитом енергетичних та людських ресурсів, а також нестійкими погодними умовами. Тому інтелектуальні технології заготівлі консервованих кормів передбачають використання консервантів, зокрема біологічних.
ISMB.pdf (480.2 Кб)
Рекомендуем посмотреть:
- КОРМОВА ДОБАВКА ЦИРКОЛІН ДЛЯ ДОСЯГНЕННЯ НАЙКРАЩИХ РЕЗУЛЬТАТІВ ВИКОРИСТАННЯ ВИСОКОПРОДУКТИВНИХ СВИНОМАТОК
- Порівняння систем кормозаготівлі
- Результати дослідження з використання фітогенних продуктів у годівлі
- СВІТОВИЙ ДОСВІД ТА ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ В ОРГАНІЧНОМУ ЗЕМЛЕРОБСТВІ
- Альтернитива загальноприйнятим препаратам буде необхідна завтра, але прибуток можна отримати вже сьогодні