\

ІНТЕЛЕКТУАЛЬНЕ СІНАЖУВАННЯ ЗА ВИКОРИСТАННЯ ДОСЯГНЕНЬ МІКРОБІОЛОГІЧНОЇ НАУКИ

Кравченко Н.О., завідуюча лабораторією пробіотиків, Інститут сільськогосподарської мікробіології та агропромислового виробництва НААН України

На корми у структурі собівартості продукції тваринницької галузі припадає вагома частка витрат. Так, у собівартості молока вартість кормів складає 50–55%, а у собівартості яловичини ─ понад 65%. В умовах воєнного стану заготівля необхідної кількості кормів ускладнюється ще і дефіцитом енергетичних та людських ресурсів, а також нестійкими погодними умовами. Тому інтелектуальні технології заготівлі консервованих кормів передбачають використання консервантів, зокрема біологічних.

  ISMB.pdf (480.2 Кб)

Рекомендуем посмотреть:

  1. КОРМОВА ДОБАВКА ЦИРКОЛІН ДЛЯ ДОСЯГНЕННЯ НАЙКРАЩИХ РЕЗУЛЬТАТІВ ВИКОРИСТАННЯ ВИСОКОПРОДУКТИВНИХ СВИНОМАТОК
  2. Порівняння систем кормозаготівлі
  3. Результати дослідження з використання фітогенних продуктів у годівлі
  4. СВІТОВИЙ ДОСВІД ТА ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ В ОРГАНІЧНОМУ ЗЕМЛЕРОБСТВІ
  5. Альтернитива загальноприйнятим препаратам буде необхідна завтра, але прибуток можна отримати вже сьогодні

СИЛЬНЕ НАСІННЯ

Високі рекорди з АБК™

HOG SLAT Україна

У гармонії з природою

Виробництво DOSTO орегано

Пробіотики для тварин

ЗАХИСТ РОСЛИН

ФОРПОЛІМЕР

PÖTTINGER

Аграрний фронт

Сепаратор САД

БАНК ТЕХНОЛОГІЙ

Авторизування

Увійти
Реєстрація

Отримувати оновлення на email: