\

ЯК ПОСЛАБИТИ НЕБАЖАНУ ВЗАЄМОДІЮ ВІТАМІНІВ І МІКРОЕЛЕМЕНТІВ У ПРЕМІКСІ

Проблема сумісності компонентів преміксу в процесі зберігання спонукає науковців та практиків до пошуку шляхів зниження їх негативної взаємодії: зниження доступності в присутності антагоністів, утворення нерозчинних комплексів з органічними кислотами,хімічного руйнування вітамінів під дією іонів металів і вивільненої кристалізаційної води ,та ін.

  Korma_Novacore.PDF (753.5 Кб)
Вам запрещён доступ к этому файлу.

Рекомендуем посмотреть:

  1. ЗАСТОСУВАННЯ МІКРОБНИХ ПРЕПАРАТІВ ПРИ КОНСЕРВУВАННІ ЗЕЛЕНИХ КОРМІВ
  2. ПРОБЛЕМА БОРОТЬБИ З ВІРОЗАМИ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ КУЛЬТУР
  3. НОВА МОДЕЛЬ ШТАНГОВИХ ОБПРИСКУВАЧІВ
  4. Суха спиртова барда – шлях до здешевлення кормового раціону тварин і птиці
  5. СВІТОВИЙ ДОСВІД ТА ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ В ОРГАНІЧНОМУ ЗЕМЛЕРОБСТВІ

СИЛЬНЕ НАСІННЯ

Високі рекорди з АБК™

HOG SLAT Україна

У гармонії з природою

Виробництво DOSTO орегано

Пробіотики для тварин

ЗАХИСТ РОСЛИН

ФОРПОЛІМЕР

PÖTTINGER

Аграрний фронт

Сепаратор САД

БАНК ТЕХНОЛОГІЙ

Авторизування

Увійти
Реєстрація

Отримувати оновлення на email: