ЯК ПОСЛАБИТИ НЕБАЖАНУ ВЗАЄМОДІЮ ВІТАМІНІВ І МІКРОЕЛЕМЕНТІВ У ПРЕМІКСІ
Проблема сумісності компонентів преміксу в процесі зберігання спонукає науковців та практиків до пошуку шляхів зниження їх негативної взаємодії: зниження доступності в присутності антагоністів, утворення нерозчинних комплексів з органічними кислотами,хімічного руйнування вітамінів під дією іонів металів і вивільненої кристалізаційної води ,та ін.
Korma_Novacore.PDF (753.5 Кб)
Вам запрещён доступ к этому файлу.
Рекомендуем посмотреть:
- ЗАСТОСУВАННЯ МІКРОБНИХ ПРЕПАРАТІВ ПРИ КОНСЕРВУВАННІ ЗЕЛЕНИХ КОРМІВ
- ПРОБЛЕМА БОРОТЬБИ З ВІРОЗАМИ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ КУЛЬТУР
- НОВА МОДЕЛЬ ШТАНГОВИХ ОБПРИСКУВАЧІВ
- Суха спиртова барда – шлях до здешевлення кормового раціону тварин і птиці
- СВІТОВИЙ ДОСВІД ТА ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ В ОРГАНІЧНОМУ ЗЕМЛЕРОБСТВІ