ПЕРЕВАГИ ВЛАСНОГО ВИРОБНИЦТВА КОМБІКОРМІВ
«Де тонко, там і рветься». Ця приказка якнайкраще характеризує ситуацію, яка відбувається в нашому агропромисловому секторі з повномасштабним вторгненням. Проблеми в логістиці, у зберіганні зернових, виробництві доданої вартості сколихнули виробників сільськогосподарської продукції. Відвідуючи наших клієнтів по всій Україні, завжди йде мова про те, як господарство переживає війну та що допомагає справитися з проблемами. Ті господарства, що мали власні потужності для зернових, м’якше пройшли проблеми із зберіганням урожаю. Переважна більшість зазначає, що завдяки тваринництву господарству вдається втриматися «на плаву». А маючи свою переробку, господарство виробляє продукцію із доданою вартістю, для якої легше знайти шляхи збуду та ще й за більшу ціну, ніж сировина.
SIY_DOBRO.pdf (2.0 Мб)
Рекомендуем посмотреть:
- Корисні поживні речовини в складі комбікормів. Поживна цінність комбікормів
- Пріоритети раціонального розвитку виробництва зерна в Україні
- НАТУРАЛЬНЕ ЯБЛУКО® – ПЕРЕВАГИ ВИКОРИСТАННЯ ІМУННИХ СОРТІВ У САДІВНИЦТВІ
- ПОЄДНАННЯ ТЕХНОЛОГІЇ NO-TILL, ОРГАНІЧНОГО ВИРОБНИЦТВА ТА ІННОВАЦІЙНОЇ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА СИЛЬНОГО НАСІННЯ
- ПОЄДНАННЯ ТЕХНОЛОГІЇ NO-TILL, ОРГАНІЧНОГО ВИРОБНИЦТВА ТА ІННОВАЦІЙНОЇ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА СИЛЬНОГО НАСІННЯ