
![]() |
![]() |

ШПАРГАЛКИ З ЯКІСНОЇ ЗАГОТІВЛІ ГРУБИХ КОРМІВ. ПРАКТИКА УКРАЇНИ
Розрахуйте на папері продуктивність кожного етапу заготівлі (косіння, ворушіння, валкування, підбір та перевезення, розгортання, трамбування). Ви маєте вийти на однакову годинну продуктивність кожного етапу (валкування та підбір можуть мати дещо вищу продуктивність). Продуктивність загальна визначатиметься продуктивністю найслабшої ланки. Таке планування покаже потребу в додаткових одиницях техніки для балансування всієї лінійки. Продуктивність скошування частково може коригуватися робочою швидкістю, інші етапи – виключно кількістю техніки. Маючи обсяг роботи і годинну продуктивність, можна вийти на кількість днів укосу…
Shpargalka_zagotivlia_Pttinger.pdf (4.0 Мб)
Рекомендуем посмотреть: