Продуктивність курчат-бройлерів за різних джерел та рівнів лізину у їх раціонах.
Амінокислотний склад рослин, кормів і відходів переробки сировини рослинного і тваринного походження змінюється залежно від умов вирощування рослин і технології їх виробництва. Тому детальне вивчення його змін є важливим напрямом досліджень, спрямованих на з’ясування характеру білкового живлення моногастричних тварин, а зокрема –птиці окремих видів і груп виробничого призначення.
Pticevodstvo_produktyvnist_kurchat_broileriv.pdf (618.9 Кб)
Рекомендуем посмотреть:
- Фоліарне живлення рослин як ефективна можливість оптимізації її стану з метою підвищення урожайності та якості
- Перо-пухова продуктивність гусей
- Відтворювальні якості, яєчна і м’ясна продуктивність гусей
- Мікробні препарати рятують землеробство від наслідків тотальної хімізації
- Протруювання насіння –основа хорошого врожаю