Відтворювальні якості, яєчна і м’ясна продуктивність гусей
Дєбров В. В., д. с.-г. наук, професор
Херсонський державний аграрний університет
В умовах інтенсифікації галузі та набуття конкурентних переваг над іншими видами птиці, питання підвищення та збереження на високому рівні відтворювальних якостей, рівня несучості та м’ясної продуктивності стає найактуальнішим у розвитку гусівництва.
Відтворювальні якості, яєчна і м'ясна продуктивність гусей (228.6 Кб)
Вам запрещён доступ к этому файлу.
Рекомендуем посмотреть:
- ВІДГОДІВЕЛЬНІ ТА М’ЯСНІ ЯКОСТІ ПІДСВИНКІВ РІЗНИХ ГЕНОТИПІВ ПРИ ІНТЕНСИВНІЙ ВІДГОДІВЛІ
- ВЧИМОСЯ У ПРИРОДИ, або ЯК ЗРОБИТИ ПЕРШИЙ КРОК ДО ОТРИМАННЯ ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТОЇ ПРОДУКЦІЇ
- ПРОДУКТИВНІСТЬ СВИНЕЙ ВЕЛИКОЇ БІЛОЇ ПОРОДИ
- КУКУРУДЗА: МАЙБУТНЄ – ЗА РЕНТАБЕЛЬНИМИ ГІБРИДАМИ
- СУЧАСНИЙ СТАН ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ УКРАЇНСЬКОГО РИНКУ АГРОТЕХНІКИ