\

Відтворювальні якості, яєчна і м’ясна продуктивність гусей

Дєбров В. В., д. с.-г. наук, професор
Херсонський державний аграрний університет

В умовах інтенсифікації галузі та набуття конкурентних переваг над іншими видами птиці, питання підвищення та збереження на високому  рівні відтворювальних якостей, рівня несучості та м’ясної продуктивності стає  найактуальнішим у розвитку гусівництва.

  Відтворювальні якості, яєчна і м'ясна продуктивність гусей (228.6 Кб)
Вам запрещён доступ к этому файлу.


Рекомендуем посмотреть:

  1. ВІДГОДІВЕЛЬНІ ТА М’ЯСНІ ЯКОСТІ ПІДСВИНКІВ РІЗНИХ ГЕНОТИПІВ ПРИ ІНТЕНСИВНІЙ ВІДГОДІВЛІ
  2. ВЧИМОСЯ У ПРИРОДИ, або ЯК ЗРОБИТИ ПЕРШИЙ КРОК ДО ОТРИМАННЯ ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТОЇ ПРОДУКЦІЇ
  3. ПРОДУКТИВНІСТЬ СВИНЕЙ ВЕЛИКОЇ БІЛОЇ ПОРОДИ
  4. КУКУРУДЗА: МАЙБУТНЄ – ЗА РЕНТАБЕЛЬНИМИ ГІБРИДАМИ
  5. СУЧАСНИЙ СТАН ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ УКРАЇНСЬКОГО РИНКУ АГРОТЕХНІКИ

СИЛЬНЕ НАСІННЯ

Високі рекорди з АБК™

HOG SLAT Україна

У гармонії з природою

Виробництво DOSTO орегано

Пробіотики для тварин

ЗАХИСТ РОСЛИН

ФОРПОЛІМЕР

PÖTTINGER

Аграрний фронт

Сепаратор САД

БАНК ТЕХНОЛОГІЙ

Авторизування

Увійти
Реєстрація

Отримувати оновлення на email: