\

Porker – правильний вибір для українського свинарства

Людмила ЛИЗОГУБ,кандидат ветеринарних наук,менеджер зі збуту UTAGRO

Збільшити обсяг виробництва свинини на сучасному етапі можливо тільки при інтенсифікації тваринницької галузі. При цьому, поряд зі збільшенням обсягів виробництва м’яса, на перше місце виходить підвищення якості продукції та зниження її собівартості. Все це можливо тільки при збалансованій годівлі тварин, яка передбачає використання в раціоні свиней білково-вітамінно-мінеральних добавок (БМВД).

  Porker_-_pravilnij_vibir_dlya_svinarstva.pdf (252.7 Кб)
Вам запрещён доступ к этому файлу.

Рекомендуем посмотреть:

  1. Менеджмент в годівлі та утриманні свиноматок
  2. Збалансованість кормів – найголовніше питання
  3. УНІКАЛЬНЕ УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ КОМБІКОРМОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ ВІД КОМПАНІЇ RIELA
  4. Стратегія використання підкислювачів у годівлі тварин
  5. СУЧАСНІ ПІДХОДИ ДО КОНТРОЛЮ ТА ГАРАНТУВАННЯ БЕЗПЕЧНОСТІ КОРМІВ

СИЛЬНЕ НАСІННЯ

Високі рекорди з АБК™

HOG SLAT Україна

У гармонії з природою

Виробництво DOSTO орегано

Пробіотики для тварин

ЗАХИСТ РОСЛИН

ФОРПОЛІМЕР

PÖTTINGER

Аграрний фронт

Сепаратор САД

БАНК ТЕХНОЛОГІЙ

Авторизування

Увійти
Реєстрація

Отримувати оновлення на email: