Свинарство
ЗЦМ для поросят – кращий старт та менше днів вирощування до досягнення забійних кондицій!
Костянтин МАХНО,канд. с.-г. наук,інноваційний менеджер з годівлі свиней Ava Group
Жива маса поросят при відлученні від свиноматки – це один із головних виробничих показників на свинофермі. Що більшою буде вага поросят на відлучку, то швидше свині досягнуть забійної ваги у 110 кг. Адже в ранньому віці ріст найінтенсивніший! Тому необхідно використовувати цей період по максимуму та не втрачати потенціал тварини.
ZCM_dlya_porosyat_AVA_Group.pdf (656.6 Кб)
Важливість об`єктивної оцінки стану тіла свиноматки
Утримання свиноматок в належний вазі – є однією з основних задач на свинофермі. Якість та кількість корму, що з`їдає свиноматка, напряму впливає на її продуктивність, на якість молока, на здоров`я самої свиноматки та її потомства.
В усьому світі, зазвичай, годують свиноматок, виходячи із суб`єктивних цілей і на кожній фермі своя «ідеальна» кондиція.
Vazhlyvist_ochinki_tila_svinomatky.pdf (446.1 Кб)
ДОСТО орегано для свиноматок
Єдиний дистриб’ютор DOSTO Farm в Україні ТОВ “АгроПлюсІнвест”
Протягом останніх декількох років у свинарстві відмічається тенденція росту кількості народжених поросят у гнізді, що, у свою чергу, робить період лактації для свиноматки більш проблемним.
ДОСТО орегано в кормі лактуючих свиноматок сприяє стабілізації кишечника, покращує засвоюваність корму і підвищує продуктивність. Крім того, забезпечує захист свиноматок і поросят від кишкових патогенів і паразитів.
Dostooregano_dlya_svinomatok.pdf (207.0 Кб)
На час переходу DOSTO® орегано проти виразки шлунка свиней
Всім відома бактерія Helicobacter pylori, яка здатна викликати виразку у людини, – не єдина у своєму роді. Бельгійські біологи знайшли її аналог у шлунку свиней. За численними даними профільних фахівців, натуральне ефірне масло Dosto® орегано, яке вироблене німецькою компанією Dostofarm®, здатне вирішувати проблеми з виразковою хворобою шлунка не тільки людей, а й тварин (свиней).
DOSTO® орегано для свиноматок
Alexander SLYUSAR, DOSTOFARM GmbH
Здоровье свиноматок имеет прямое влияние на поросят. Здоровые свиноматки производят молоко лучшего качества,которое является источником белков, жиров и углеводов для поросят. Первое молоко (молозиво) значительно богаче целым рядом компонентов, участвующих в неонатальном развитии иммунной системы поросят. Свиноматки со стабилизированной кишечной микрофлорой способствуют более высокому уровню гигиенического статуса гнезда, что значительно сокращает риски контаминации поросят кишечными патогенами и паразитами.
Svinovodstvo_DOSTO_OREGANO_dlya_svinomatok_AgroPlyusInvest.pdf (140.0 Кб)
Годівля свиноматок для транзитного періоду
Технічний директор напряму «Свині» компанії AVA Group Пітер-Ян Маас
Годівля свиноматки – це один з найважливіших факторів, що впливає на здоров’я майбутнього поголів’я. Тому вона повинна бути збалансованою за поживністю, обмінною енергією, вітамінами, мінералами та амінокислотами. Знаючи, як правильно годувати свиноматок, можна впливати на цілу низку показників.
Godivlya_svinomatok.pdf (412.2 Кб)
Здоров’я тварин і світ цифрових можливостей
НЕЧИПУРЕНКО О. О., к. б. н., фахівець з технічної підтримки Laboratorios Hipra, S.A.
Високі стандарти, надійність, оптимізм, а також прагнення бути взірцем у сфері здоров’я тварин лежать в основі діяльності нашої компанії. Ми орієнтуємося на створення і просування принципово нових ефективних і безпечних імунобіологічних продуктів, і бачимо майбутнє ветеринарії у профілактиці. Ми створюємо не тільки безпечні вакцини, а й реалізуємо новаторські проекти комплексного контролю.
Геотермічна система вентиляції
Проблематика клімату свинокомплексів широко відома всім, хто займається свинарством. У спекотні дні тварини апатично лежать на землі, намагаючись уникнути контакту з іншими тваринами, та максимально знижують свою активність. Рух відновлюється тільки у вранішні години, коли нічна прохолода на короткий час знизила температуру у приміщенні свинокомплексу. Як результат, маємо зниження приростів, погіршення плодовитості, збільшення прохолостів і навіть смертельні випадки.
Знешкодити токсини
Сергій БОНДАР, Олег ВОРОЖБІТОВ, компанія «АгроПлюсІнвест»
Однією з важливих причин,яка істотно впливає на здоров’я продуктивних тварин, в тому числі і поголів’я свиней, є споживання ними корму, ураженого мікотоксинами. Мікотоксини – отруйні речовини з високою біологічною активністю, що виробляються мікроскопічними грибами. Всього цвілеві гриби виділяють понад 300 різних видів отрути, з них найбільш від чутної шкоди здоров’ю і продуктивності тварин наносять близько 20 хімічних сполук.
Svinovodstvo_Zneschkodyty_toxiny.pdf (536.2 Кб)
Вам запрещён доступ к этому файлу.
Porker – правильний вибір для українського свинарства
Людмила ЛИЗОГУБ,кандидат ветеринарних наук,менеджер зі збуту UTAGRO
Збільшити обсяг виробництва свинини на сучасному етапі можливо тільки при інтенсифікації тваринницької галузі. При цьому, поряд зі збільшенням обсягів виробництва м’яса, на перше місце виходить підвищення якості продукції та зниження її собівартості. Все це можливо тільки при збалансованій годівлі тварин, яка передбачає використання в раціоні свиней білково-вітамінно-мінеральних добавок (БМВД).
Porker_-_pravilnij_vibir_dlya_svinarstva.pdf (252.7 Кб)
Вам запрещён доступ к этому файлу.