\

ВИЗНАЧЕННЯ ЧИСЛА ПАДІННЯ — ЯК ОСНОВА ОТРИМАННЯ НАЙКРАЩОГО ХЛІБА

В сучасній промисловості контроль всіх технологічних етапів виробництва є буденним і необхідним для отримання якісної та конкурентної продукції. Дана частина загального технологічного процесу являє собою підґрунтя для забезпечення вироблення кращого товару, що буде економічно вигіднішим за товари-конкуренти і дозволить отримати якнайбільший прибуток.

З кожним роком матеріально-технічне забезпечення виробничих лабораторій все більше вдосконалюється та оновлюється, щоб мати змогу проводити весь необхідний контроль та слідкувати за якістю виготовленої продукції. Одним з основних показників визначення якості зерна та, в подальшому, борошна з нього є Число Падіння.

  Vysnachennaj_chysla_padinnaj_VentaLab.pdf (178.6 Кб)

Рекомендуем посмотреть:

  1. ПРИЛАД ДЛЯ ВИЗНАЧЕННЯ ЧИСЛА ПАДІННЯ ПО МЕТОДУ ХАГБЕРГ-ПЕРТЕНА GRAINX
  2. «Індекс деформації клейковини – другий стовп отримання найкращого хліба»
  3. Протруювання насіння –основа хорошого врожаю
  4. КОМПЛЕКСНІ ПІДХОДИ ДО ВИЗНАЧЕННЯ БІОЛОГІЧНОЇ БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ
  5. БІЛОГОЛОВА КРАСУНЯ

СИЛЬНЕ НАСІННЯ

Високі рекорди з АБК™

HOG SLAT Україна

У гармонії з природою

Виробництво DOSTO орегано

Пробіотики для тварин

ЗАХИСТ РОСЛИН

ФОРПОЛІМЕР

PÖTTINGER

Аграрний фронт

Сепаратор САД

БАНК ТЕХНОЛОГІЙ

Авторизування

Увійти
Реєстрація

Отримувати оновлення на email: