
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |

ВИЗНАЧЕННЯ ЧИСЛА ПАДІННЯ — ЯК ОСНОВА ОТРИМАННЯ НАЙКРАЩОГО ХЛІБА
В сучасній промисловості контроль всіх технологічних етапів виробництва є буденним і необхідним для отримання якісної та конкурентної продукції. Дана частина загального технологічного процесу являє собою підґрунтя для забезпечення вироблення кращого товару, що буде економічно вигіднішим за товари-конкуренти і дозволить отримати якнайбільший прибуток.
З кожним роком матеріально-технічне забезпечення виробничих лабораторій все більше вдосконалюється та оновлюється, щоб мати змогу проводити весь необхідний контроль та слідкувати за якістю виготовленої продукції. Одним з основних показників визначення якості зерна та, в подальшому, борошна з нього є Число Падіння.
Vysnachennaj_chysla_padinnaj_VentaLab.pdf (178.6 Кб)
Рекомендуем посмотреть: