\

Переробка

ПРИЛАД ДЛЯ ВИЗНАЧЕННЯ ЧИСЛА ПАДІННЯ ПО МЕТОДУ ХАГБЕРГ-ПЕРТЕНА GRAINX

Показник якості – число падіння Число падіння – це показник певного ферменту, який використовується для визначення придатності пшениці для випікання хліба. Хлібопекарська якість борошна, що характеризується високою активністю ферменту альфа-амілази, різко погіршується: випічка з цієї муки виходить більш сухою, меншого розміру і швидше псується. Чим нижче число падіння, тим вища активність ферменту альфа-амілази. Високе число падіння є показником низької активності альфа-амілази і, отже, хорошого вмісту білка для випікання борошняних виробів.

  Ventalab.pdf (80.1 Кб)

НОВОМУ СЕЗОНУ – НОВІ ПОТУЖНОСТІ З ПЕРЕРОБКИ СОЇ

Відкриття нових заводів – небуденна подія для агросектору України. Адже для більшості зарубіжних партнерів наша країна асоціюється з експортом сировини, а не готової продукції. Цей стереотип руйнує лідер українського кормового ринку Edinstvo Group, запустивши 9 вересня 2021 року новий завод з переробки сої. На урочисту церемонію запуску запросили інвесторів та засновників Edinstvo Group, підрядників, фахівців та партнерів компанії, представників місцевої влади, журналістів.

Cергій Бакум, CEO Edinstvo Group, підкреслив, що новий завод з переробки сої – це яскравий підсумок нового етапу роботи з втілення прийнятої стратегії подальшого посилення ринкових позицій компанії в сегменті виробництва інноваційних високотехнологічних кормів за європейськими стандартами та з урахуванням передових світових практик кормовиробництва.

  Reportazh_Vidkryttay_zavodu_Edinstvo_Group.pdf (1.5 Мб)

КОРМОВІ ДОБАВКИ Й КО: ПРО ЩО EDINSTVO GROUP ДИСКУТУВАЛА НА КОМБІКОРМОВОМУ ФОРУМІ

Клієнтоорієнтованість, досвід роботи з найбільшими птахокомплексами та свинофермами,цілодобовий консалтинг, готові кормові та ветеринарні рішення для усіх груп сільськогосподарських тварин та птиці – ось основи роботикомпанії Edinstvo Group. І саме своїм баченням ситуації на ринку годівлі та комбікормовиробництва компанія поділилася з іншими представниками агросектору в рамках комбікормового форуму на Graine Storage Forum «ELEVATOR-2021» (25 травня, м. Київ).

  Grain_Storage_Forum_Elevator_Edinstvo.pdf (640.7 Кб)

ЛАБОРАТОРНЕ ОБЛАДНАННЯ НІМЕЦЬКОЇ КОМПАНІЇ GERHARDT ДЛЯ КОМБІКОРМОВОЇ ГАЛУЗІ

ТОВ «Вента Лаб Агро»

Тваринна їжа є джерелом необхідних поживних речовин для раціону людини. М’ясо, молоко, сир, яйця, риба та ін. забезпечують людину макро- та мікронутрієнтами для здорового життя, включаючи незамінні жирні кислоти, високоякісний білок, амінокислоти, а також численні вітаміни та мінерали з високою біодоступністю.

  Obladnannya_GERHARD_VentaLab.pdf (487.2 Кб)

Специальное предложение на NIR-анализатор ProxiMate™

DONAU LAB UKRAINE

Хотите ускорить контроль качества готового корма и ингредиентов?

Не упустите возможность воспользоваться специальным предложением.

До 30.09.2020, приобретите NIR-анализатор BUCHI ProxiMate™ и получите любые три калибровки на Ваш выбор для готового корма и ингредиентов бесплатно!

Запросите ценовое предложение

Роли для корови

За матеріалами компанії PÖTTINGER:

Придбання рулонного преса, здавалося б, річ проста: підібрати бажаний розмір тюка, вибрати виробника обладнання, домовитися про ціну, та й ніби то усе. Проте, не все так легко: не кожна модель чи комплектація, може вписатися в технологію на Вашому господарстві та не викликати проблем на наступних етапах. Чим відрізняються преса і що вони можуть?

Давайте розбиратися разом.

  Roly_dlay_korovy.pdf (427.0 Кб)

Українське виробництво за європейськими стандартами якості

Эксклюзивные ТЕХНОЛОГИИ

UTAGRO – це сучасна компанія, яка протягом 8-ми років впроваджує нові європейські технології та рішення для тваринництва та допомагає українському агробізнесу бути успішним. Редакція журналу «Ексклюзивні ТЕХНОЛОГІЇ» надає слово Юрію Титечку,засновнику та директору ТОВ UTAGRO, експерту з годівлі свиней міжнародного рівня.

  Ukraijnske_vyrobnychtvo_za_evropeijskymy_standartamy.pdf (459.5 Кб)

Лето 2018: что может предложить ТМ Смакуй?

ТМ Смакуй

ТМ Смакуй активно работая над созданием самогонных аппаратов, позволяющих производить собственные крепкие напитки, многие из которых даже «язык не поворачивается» назвать их обычным самогоном, достигла в этом деле небывалого мастерства. Сотрудники нашей фирмы заинтересованы в том, чтобы каждый потенциальный клиент ТМ Смакуй стал не просто покупателем оборудования для изготовления домашних спиртных напитков, но и навсегда остался нашим постоянным заказчиком. Лучшие специалисты фирмы постоянно работают над усовершенствованием конструкции выпускаемых аппаратов. Даже на данный момент изготовление одного литра алкогольной продукции стоит в 25 раз меньше, чем магазинные аналоги, прошедшие необходимую сертификацию. 

  SMAKUY_LITO_2018.pdf (215.7 Кб)

ЕГО ВЕЛИЧЕСТВО ЛЮПИН

ФАДЕЕВ Л. В., директор ООО «Завод «Фадеев Агро»

Основное направление использования люпина – это кормопроизводство. А что касается пищевого направления зернобобовых культур, то переоценка значимости люпина произойдет тогда, когда будут выведены сорта люпина,не содержащие алкалоидных включений. Тогда все остальные преимущества люпина приобретут более высокую значимость.

  Resursosberezhenie_Lyupin.pdf (728.5 Кб)

На ринку України – інноваційний продукт!

Компанія «Фид Формула»

PROFISORB – перший національний адсорбент мікотоксинів!

Profisorb – комплексний, багатокомпонентний адсорбент бактеріальних і мікотоксинів з лікувальною дією на слизову оболонку шлунково-кишкового тракту.

Економічно виправдане застосування – від 0,5 кг/т корму.

Profisorb – основа здорового харчування с/г тварин і птахів.

Подробиці у дистриб’ютора: Тел .: +38-097-885-24-70;  Email: info.feedformula@gmail.com

СИЛЬНЕ НАСІННЯ

Високі рекорди з АБК™

HOG SLAT Україна

У гармонії з природою

Виробництво DOSTO орегано

Пробіотики для тварин

ЗАХИСТ РОСЛИН

ФОРПОЛІМЕР

PÖTTINGER

Аграрний фронт

Сепаратор САД

БАНК ТЕХНОЛОГІЙ

Авторизування

Увійти
Реєстрація

Отримувати оновлення на email: