Переробка
ПРИЛАД ДЛЯ ВИЗНАЧЕННЯ ЧИСЛА ПАДІННЯ ПО МЕТОДУ ХАГБЕРГ-ПЕРТЕНА GRAINX
Показник якості – число падіння Число падіння – це показник певного ферменту, який використовується для визначення придатності пшениці для випікання хліба. Хлібопекарська якість борошна, що характеризується високою активністю ферменту альфа-амілази, різко погіршується: випічка з цієї муки виходить більш сухою, меншого розміру і швидше псується. Чим нижче число падіння, тим вища активність ферменту альфа-амілази. Високе число падіння є показником низької активності альфа-амілази і, отже, хорошого вмісту білка для випікання борошняних виробів.
Ventalab.pdf (80.1 Кб)
НОВОМУ СЕЗОНУ – НОВІ ПОТУЖНОСТІ З ПЕРЕРОБКИ СОЇ
Відкриття нових заводів – небуденна подія для агросектору України. Адже для більшості зарубіжних партнерів наша країна асоціюється з експортом сировини, а не готової продукції. Цей стереотип руйнує лідер українського кормового ринку Edinstvo Group, запустивши 9 вересня 2021 року новий завод з переробки сої. На урочисту церемонію запуску запросили інвесторів та засновників Edinstvo Group, підрядників, фахівців та партнерів компанії, представників місцевої влади, журналістів.
Cергій Бакум, CEO Edinstvo Group, підкреслив, що новий завод з переробки сої – це яскравий підсумок нового етапу роботи з втілення прийнятої стратегії подальшого посилення ринкових позицій компанії в сегменті виробництва інноваційних високотехнологічних кормів за європейськими стандартами та з урахуванням передових світових практик кормовиробництва.
КОРМОВІ ДОБАВКИ Й КО: ПРО ЩО EDINSTVO GROUP ДИСКУТУВАЛА НА КОМБІКОРМОВОМУ ФОРУМІ
Клієнтоорієнтованість, досвід роботи з найбільшими птахокомплексами та свинофермами,цілодобовий консалтинг, готові кормові та ветеринарні рішення для усіх груп сільськогосподарських тварин та птиці – ось основи роботикомпанії Edinstvo Group. І саме своїм баченням ситуації на ринку годівлі та комбікормовиробництва компанія поділилася з іншими представниками агросектору в рамках комбікормового форуму на Graine Storage Forum «ELEVATOR-2021» (25 травня, м. Київ).
Grain_Storage_Forum_Elevator_Edinstvo.pdf (640.7 Кб)
ЛАБОРАТОРНЕ ОБЛАДНАННЯ НІМЕЦЬКОЇ КОМПАНІЇ GERHARDT ДЛЯ КОМБІКОРМОВОЇ ГАЛУЗІ
Тваринна їжа є джерелом необхідних поживних речовин для раціону людини. М’ясо, молоко, сир, яйця, риба та ін. забезпечують людину макро- та мікронутрієнтами для здорового життя, включаючи незамінні жирні кислоти, високоякісний білок, амінокислоти, а також численні вітаміни та мінерали з високою біодоступністю.
Obladnannya_GERHARD_VentaLab.pdf (487.2 Кб)
Специальное предложение на NIR-анализатор ProxiMate™
Хотите ускорить контроль качества готового корма и ингредиентов?
Не упустите возможность воспользоваться специальным предложением.
До 30.09.2020, приобретите NIR-анализатор BUCHI ProxiMate™ и получите любые три калибровки на Ваш выбор для готового корма и ингредиентов бесплатно!
Роли для корови
За матеріалами компанії PÖTTINGER:
Придбання рулонного преса, здавалося б, річ проста: підібрати бажаний розмір тюка, вибрати виробника обладнання, домовитися про ціну, та й ніби то усе. Проте, не все так легко: не кожна модель чи комплектація, може вписатися в технологію на Вашому господарстві та не викликати проблем на наступних етапах. Чим відрізняються преса і що вони можуть?
Давайте розбиратися разом.
Roly_dlay_korovy.pdf (427.0 Кб)
Українське виробництво за європейськими стандартами якості
UTAGRO – це сучасна компанія, яка протягом 8-ми років впроваджує нові європейські технології та рішення для тваринництва та допомагає українському агробізнесу бути успішним. Редакція журналу «Ексклюзивні ТЕХНОЛОГІЇ» надає слово Юрію Титечку,засновнику та директору ТОВ UTAGRO, експерту з годівлі свиней міжнародного рівня.
Ukraijnske_vyrobnychtvo_za_evropeijskymy_standartamy.pdf (459.5 Кб)
Лето 2018: что может предложить ТМ Смакуй?
ТМ Смакуй активно работая над созданием самогонных аппаратов, позволяющих производить собственные крепкие напитки, многие из которых даже «язык не поворачивается» назвать их обычным самогоном, достигла в этом деле небывалого мастерства. Сотрудники нашей фирмы заинтересованы в том, чтобы каждый потенциальный клиент ТМ Смакуй стал не просто покупателем оборудования для изготовления домашних спиртных напитков, но и навсегда остался нашим постоянным заказчиком. Лучшие специалисты фирмы постоянно работают над усовершенствованием конструкции выпускаемых аппаратов. Даже на данный момент изготовление одного литра алкогольной продукции стоит в 25 раз меньше, чем магазинные аналоги, прошедшие необходимую сертификацию.
SMAKUY_LITO_2018.pdf (215.7 Кб)
ЕГО ВЕЛИЧЕСТВО ЛЮПИН
ФАДЕЕВ Л. В., директор ООО «Завод «Фадеев Агро»
Основное направление использования люпина – это кормопроизводство. А что касается пищевого направления зернобобовых культур, то переоценка значимости люпина произойдет тогда, когда будут выведены сорта люпина,не содержащие алкалоидных включений. Тогда все остальные преимущества люпина приобретут более высокую значимость.
Resursosberezhenie_Lyupin.pdf (728.5 Кб)
На ринку України – інноваційний продукт!
PROFISORB – перший національний адсорбент мікотоксинів!
Profisorb – комплексний, багатокомпонентний адсорбент бактеріальних і мікотоксинів з лікувальною дією на слизову оболонку шлунково-кишкового тракту.
Економічно виправдане застосування – від 0,5 кг/т корму.
Profisorb – основа здорового харчування с/г тварин і птахів.
Подробиці у дистриб’ютора: Тел .: +38-097-885-24-70; Email: info.feedformula@gmail.com