КОНСЕРВУВАННЯ ВОЛОГОГО ПЛЮЩЕНОГО ЗЕРНА КУКУРУДЗИ З БІОКОНСЕРВАНТОМ СУБТІКОН
Кравченко Н.О., завідуюча лабораторією пробіотиків,
Інститут сільськогосподарської мікробіології та агропромислового виробництва НААН України
Бажаний високий рівень продуктивності сільськогосподарських тварин не можливий без забезпечення адекватної та якісної годівлі. Тому пошук альтернативних та раціональних прийомів у кормовиробництві залишається актуальним. Основним елементом збалансованих раціонів для худоби за енергією та поживними речовинами є концентрати – фуражне зерно, раціональне використання якого залежить від його якості, способу заготівлі, збереження та вартості.
BIOTECHNOLOGII_IMB.pdf (1,007.8 Кб)
Рекомендуем посмотреть:
- АГРОТЕХНІЧНІ ТА ЕКОНОМІЧНІ АСПЕКТИ ЗАСТОСУВАННЯ РЕСУРСОЗБЕРІГАЮЧИХ ТЕХНОЛОГІЙ ВИРОЩУВАННЯ КУКУРУДЗИ
- АГРОТЕХНОЛОГІЧНА ТА ЕКОНОМІЧНА СТРАТЕГІЯ ІННОВАЦІЙНОГО РОЗВИТКУ ВИРОБНИЦТВА ЗЕРНА В УКРАЇНІ
- СТАН ВИРОБНИЦТВА ЗЕРНА КУКУРУДЗИ В УКРАЇНІ ТА ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЇЇ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОГО РОЗВИТКУ НА БЛИЖНЮ ПЕРСПЕКТИВУ
- Машины для очистки зерна кукурузы
- Шляхи підвищення врожайності кукурудзи та соняшнику