\

СОРТИ ЛЮПИНУ СЕЛЕКЦІЇ ІНСТИТУТУ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОЇ МІКРОБІОЛОГІЇ ТА АГРОПРОМИСЛОВОГО ВИРОБНИЦТВА НААН ЯК СКЛАДОВА ЧАСТИНА БІОЛОГІЧНОГО ЗЕМЛЕРОБСТВА В ЗОНІ ПОЛІССЯ УКРАЇНИ

БАРДАКОВ В.А., завідувач лабораторії землеробства та насінництва ІСМАВ НААН

Люпин – цінна зернобобовакультура, яка в багатьох країнах світу використовується на зелений корм, силос, зернофураж і як сидерат. Люпин часто називають «північною» або «європейською» соєю через високий вміст білка (30-45%), збалансованого за амінокислотним складом, жиру (5,3-20%), вітамінів, мікро- і макроелементів, що характеризує його  як цінну кормову культуру. У зоні Полісся України ця зернобобова культура відіграє важливу роль у системі підвищення родючості ґрунтів без додаткових затрат на органічні та мінеральні добрива.

  Sorty_Ljupynu.pdf (903.0 Кб)

Рекомендуем посмотреть:

  1. Пріоритети раціонального розвитку виробництва зерна в Україні
  2. ЗЕРНОВЕ ВИРОБНИЦТВО СТЕПОВОЇ ЗОНИ УКРАЇНИ: СТАН ТА ОСНОВНІ ЕКОНОМІЧНІ І ОРГАНІЗАЦІЙНО-ТЕХНОЛОГІЧНІ ПРІОРИТЕТИ ЙОГО КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОГО РОЗВИТКУ В УМОВАХ 2014 РОКУ
  3. Система землеробства NO-TILL
  4. «ІнтерАГРО 2014»: Ювілейна виставка сільськогосподарської техніки та обладнання в Україні
  5. БТУ-ЦЕНТР ДОПОМОЖЕ ПОПОВНИТИ НЕСТАЧУ МІКРОДОБРИВ НА УКРАЇНСЬКИХ ПОЛЯХ

СИЛЬНЕ НАСІННЯ

Високі рекорди з АБК™

HOG SLAT Україна

У гармонії з природою

Виробництво DOSTO орегано

Пробіотики для тварин

ЗАХИСТ РОСЛИН

ФОРПОЛІМЕР

PÖTTINGER

Аграрний фронт

Сепаратор САД

БАНК ТЕХНОЛОГІЙ

Авторизування

Увійти
Реєстрація

Отримувати оновлення на email: