ІМУНОТРОПНІ СИНБІОТИЧНІ ПРЕПАРАТИ у контексті отримання якісної продукції та економічної ефективності господарства
Застосування антимікробних препаратів є надзвичайно важливим інструментом у ветеринарії, але їх недбале використання загрожує не лише ефективності лікування тварин і птахів, а й якості та безпеки харчових продуктів тваринного походження, призначених для споживання людиною (м’ясо, риба, яйця, мед).
Сьогодні в багатьох країнах світу суттєво обмежено використання кормових антибіотиків у тваринництві, багато препаратів повністю заборонені з метою запобігання їх потраплянню в їжу, споживачі висувають все більше вимог до всіх видів харчових продуктів і зокрема до виробників м’яса, молока та яєць.
Imunotropni_Synbiotychni_Preperaty_MBS.pdf (981.2 Кб)
Рекомендуем посмотреть:
- ОТРИМАННЯ БЕЗПЕЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ ЗА ВИКОРИСТАННЯ СИНБІОТИКІВ ЕНТЕРОНОРМІН ТМ
- ТМ «ЕНТЕРОНОРМІН», «ЙОДІС+SE» ЕКОЛОГІЧНІ ІМУНОТРОПНІ СИНБІОТИЧНІ ПРЕПАРАТИ
- ВодноБІОЛОГІЧНІ (МІКРОБНІ) ПРЕПАРАТИ ЯК ЧИННИК ЗМЕНШЕННЯ СОБІВАРТОСТІ ПРОДУКЦІЇ РОСЛИННИЦТВА ТА ПІДВИЩЕННЯ ЇЇ ПРИБУТКОВОСТІ
- Поліпшення економічної ефективності: чеський досвід
- УПРАВЛІННЯ СТРЕСОМ ТА ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИРОЩУВАННЯ ІНДИКІВ