\

ГУСІВНИЦТВО – КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНА ТА ПЕРСПЕКТИВНА ГАЛУЗЬ ПТАХІВНИЦТВА

ДЄБРОВ В.В. – д. с.-г. наук, професор

Херсонський державний аграрний університет

За останні роки в багатьох країнах все більший розвиток набуває виробництво гусячої жирної печінки. Відгодівля гусей на жирну печінку дає можливість розширити асортимент високопоживних м’ясних продуктів, значно підвищити економічну ефективність ведення галузі.

  ГУСІВНИЦТВО – КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНА ТА ПЕРСПЕКТИВНА ГАЛУЗЬ ПТАХІВНИЦТВА (241.1 Кб)
Вам запрещён доступ к этому файлу.

Рекомендуем посмотреть:

  1. ГУСІВНИЦТВО – КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНА ТА ПЕРСПЕКТИВНА ГАЛУЗЬ ПТАХІВНИЦТВА
  2. МЕТАБОЛІЗМ АЗОТУ У БАКТЕРИЗОВАНИХ РОСЛИНАХ ГРЕЧКИ ТА ЯЧМЕНЮ
  3. ВІДГОДІВЕЛЬНІ ТА М’ЯСНІ ЯКОСТІ ПІДСВИНКІВ РІЗНИХ ГЕНОТИПІВ ПРИ ІНТЕНСИВНІЙ ВІДГОДІВЛІ
  4. Суха спиртова барда – шлях до здешевлення кормового раціону тварин і птиці

СИЛЬНЕ НАСІННЯ

Високі рекорди з АБК™

HOG SLAT Україна

У гармонії з природою

Виробництво DOSTO орегано

Пробіотики для тварин

ЗАХИСТ РОСЛИН

ФОРПОЛІМЕР

PÖTTINGER

Аграрний фронт

Сепаратор САД

БАНК ТЕХНОЛОГІЙ

Авторизування

Увійти
Реєстрація

Отримувати оновлення на email: