
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |

Свинарство — прибутковий бізнес
«Эксклюзивные ТЕХНОЛОГИИ»
Cвинина з давніх часів є традиційним продуктом на українському столі, тому цілком природно свинарство стало традиційною галуззю вітчизняного тваринництва. Та якщо ми звернемося до статистичних даних, то побачимо, що традиції вгасають. Так, у 1913 році частка свинини складала 59% українського м’ясного ринку, в 1990-94 роках – 35%, то вже в 2001-02 роках – менш ніж 30%. За даними корпорації «Тваринпром», всі племінні господарства країни (84 племзаводи і 448 племрепродукторів) сьогодні розводять 11 порід свиней. Найбільшою популярністю (90% поголів’я) у свиноводів користуються породи: «Велика біла», «Ландрас», «Полтавська м’ясна» та «Українська м’ясна».
свинарство (32.3 Кб)
Рекомендуем посмотреть: