
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |

АМІНОКІСЛОТИ: ПІДВИЩЕННЯ БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ КОРМІВ ДЛЯ ПТИЦІ
Без незамінних амінокислот неможливо досягти високих показників продуктивності в сучасному птахівництві. Для швидкого та гармонійного росту клітини організму птиці повинні синтезувати достатню кількість білка не тільки як будівельного матеріалу м’язів, кісток, пера і внутрішніх органів, але також як основний елемент для синтезу ферментів-каталізаторів хімічних реакцій. Будівельними блоками білків є амінокислоти, частину з яких організм здатний синтезувати сам, а інша частина обов’язково повинна надходити разом з кормом.
Kormoproizvodstvo_Aminokisloti_Tandem.pdf (181.3 Кб)
Вам запрещён доступ к этому файлу.
Рекомендуем посмотреть:
- Підвищення продуктивних якостей птиці при застосуванні рідкої кормової добавки“Вітамін Е + Селен” компанії MIAVIT
- Підвищення продуктивних якостей птиці при застосуванні рідкої кормової добавки “Вітамін Е + Селен” компанії MIAVIT
- СУЧАСНІ ПІДХОДИ ДО КОНТРОЛЮ ТА ГАРАНТУВАННЯ БЕЗПЕЧНОСТІ КОРМІВ
- КОМПЛЕКСНІ ПІДХОДИ ДО ВИЗНАЧЕННЯ БІОЛОГІЧНОЇ БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ
- Сертифікація сталості біомаси: досвід України та розвиток біопаливної політики ЕС