\

Особливості утримання качок

ООО «СГП «МБС»

Качине м’ясо – високопоживний продукт з відмінними смаковими якостями. У ньому міститься 63-68% води, 18-20% сирого протеїну, в тому числі 17% білків, з яких 98% належать до повноцінних. Збалансованість амінокислот у качиному м’ясі близька до оптимальної.

  Ptakhivnictvo_Osoblyvosti_utrymannya_kachok.pdf (479.6 Кб)

Рекомендуем посмотреть:

  1. АМІНОКІСЛОТИ: ПІДВИЩЕННЯ БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ КОРМІВ ДЛЯ ПТИЦІ
  2. Випробовування годівниць з модулями SowMAX на дільниці утримання свиноматок після відлучення
  3. Інноваційна технологія зберігання свіжого жому в тюках
  4. ЯК ДОСЯГТИ НУЛЬОВОГО РІВНЯ ДЕГРАДАЦІЇ ҐРУНТІВ
  5. Особливості вирощування скоростиглих біотипів у безгербіцидній технології

СИЛЬНЕ НАСІННЯ

Високі рекорди з АБК™

HOG SLAT Україна

У гармонії з природою

Виробництво DOSTO орегано

Пробіотики для тварин

ЗАХИСТ РОСЛИН

ФОРПОЛІМЕР

PÖTTINGER

Аграрний фронт

Сепаратор САД

БАНК ТЕХНОЛОГІЙ

Авторизування

Увійти
Реєстрація

Отримувати оновлення на email: