Особливості утримання качок
Качине м’ясо – високопоживний продукт з відмінними смаковими якостями. У ньому міститься 63-68% води, 18-20% сирого протеїну, в тому числі 17% білків, з яких 98% належать до повноцінних. Збалансованість амінокислот у качиному м’ясі близька до оптимальної.
Ptakhivnictvo_Osoblyvosti_utrymannya_kachok.pdf (479.6 Кб)
Рекомендуем посмотреть:
- АМІНОКІСЛОТИ: ПІДВИЩЕННЯ БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ КОРМІВ ДЛЯ ПТИЦІ
- Випробовування годівниць з модулями SowMAX на дільниці утримання свиноматок після відлучення
- Інноваційна технологія зберігання свіжого жому в тюках
- ЯК ДОСЯГТИ НУЛЬОВОГО РІВНЯ ДЕГРАДАЦІЇ ҐРУНТІВ
- Особливості вирощування скоростиглих біотипів у безгербіцидній технології