\

Мікробні консерванти у технологіях силосування кормів

Кравченко Н.О., Дмитрук О.М., *Чумаченко С.П. Інститут сільськогосподарської мікробіології та агропромислового виробництва НААН

*Інститут сільського господарства Карпатського регіону НААН

Сьогодні у господарствах все більше уваги звертають на використання мікробних консервантів (силосних заквасок), що пояснюється екологічністю їх виробництва і застосування, технологічністю, ефективністю і відносно невисокою ціною. Мікробні консерванти сприяють оптимізації процесу молочнокислого бродіння у консервованій сировині, пригніченню розвитку гнилісних та маслянокислих бактерій, різкому збільшенню кількості корисної мікрофлори, вмісту молочної кислоти, і як наслідок, якісному консервуванню рослинної сировини.

  Mikrobni_conservantu.pdf (652.6 Кб)

Рекомендуем посмотреть:

  1. Мікробні консерванти: асортимент розширено
  2. ЗАСТОСУВАННЯ МІКРОБНИХ ПРЕПАРАТІВ ПРИ КОНСЕРВУВАННІ ЗЕЛЕНИХ КОРМІВ
  3. Мікробні препарати рятують землеробство від наслідків тотальної хімізації
  4. СУЧАСНІ ПІДХОДИ ДО КОНТРОЛЮ ТА ГАРАНТУВАННЯ БЕЗПЕЧНОСТІ КОРМІВ
  5. СІМ КОНТРОЛЬНО-КРИТИЧНИХ ТОЧОК ДЛЯ ІДЕАЛЬНОГО СИЛОСУВАННЯ

СИЛЬНЕ НАСІННЯ

Високі рекорди з АБК™

HOG SLAT Україна

У гармонії з природою

Виробництво DOSTO орегано

Пробіотики для тварин

ЗАХИСТ РОСЛИН

ФОРПОЛІМЕР

PÖTTINGER

Аграрний фронт

Сепаратор САД

БАНК ТЕХНОЛОГІЙ

Авторизування

Увійти
Реєстрація

Отримувати оновлення на email: