
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |

Мікробні консерванти у технологіях силосування кормів
Кравченко Н.О., Дмитрук О.М., *Чумаченко С.П. Інститут сільськогосподарської мікробіології та агропромислового виробництва НААН
*Інститут сільського господарства Карпатського регіону НААН
Сьогодні у господарствах все більше уваги звертають на використання мікробних консервантів (силосних заквасок), що пояснюється екологічністю їх виробництва і застосування, технологічністю, ефективністю і відносно невисокою ціною. Мікробні консерванти сприяють оптимізації процесу молочнокислого бродіння у консервованій сировині, пригніченню розвитку гнилісних та маслянокислих бактерій, різкому збільшенню кількості корисної мікрофлори, вмісту молочної кислоти, і як наслідок, якісному консервуванню рослинної сировини.
Mikrobni_conservantu.pdf (652.6 Кб)
Рекомендуем посмотреть:
- Мікробні консерванти: асортимент розширено
- ЗАСТОСУВАННЯ МІКРОБНИХ ПРЕПАРАТІВ ПРИ КОНСЕРВУВАННІ ЗЕЛЕНИХ КОРМІВ
- Мікробні препарати рятують землеробство від наслідків тотальної хімізації
- СУЧАСНІ ПІДХОДИ ДО КОНТРОЛЮ ТА ГАРАНТУВАННЯ БЕЗПЕЧНОСТІ КОРМІВ
- СІМ КОНТРОЛЬНО-КРИТИЧНИХ ТОЧОК ДЛЯ ІДЕАЛЬНОГО СИЛОСУВАННЯ