Годівля
Підвищення продуктивних якостей птиці при застосуванні рідкої кормової добавки “Вітамін Е + Селен” компанії MIAVIT
Профілактика стресу має важливе значення для птахівництва. Стресори впливають на організм найчастіше в комбінації, підвищуючи тим самим свій вплив. Профілактувати стрес можна, шляхом створення оптимальних умов утримання, розробки біологічно повноцінних раціонів та застосування антистресових препаратів.
Для підтримки птиці в стресових ситуаціях (жара, вакцинація, транспортування) в умовах промислового вирощування, компанія MIAVIT GmbH (Німеччина) пропонує рідку кормову добавку “Вітамін E + Селен”.
korma_zhidkie_vit.pdf (859.7 Кб)
Вам запрещён доступ к этому файлу.
Довготривалий вплив Байкоксу 5% на продуктивність та стан здоров’я поросят
Дані клінічних випробувань дозволяють стверджувати, що профілактика ізоспорозу (кокцидіозу) тольтразурилом може потенційно покращити стан здоров’я свиней та приріст, однак це залишалося недоведеним у реальних умовах на великих свинарських господарствах.
innovacii_vet_medicini_Bayer.pdf (983.8 Кб)
Вам запрещён доступ к этому файлу.
СТАБІЛЬНІСТЬ ВІТАМІНІВ В ПРЕМІКСАХ І КОМБІКОРМАХ
Одним із завдань для виробників вітамінів, преміксів та комбікормів є розробка методів підвищення стабільності вітамінів в різних умовах переробки та зберігання. В процесі виробництва преміксів та комбікормів вітаміни зазнають істотного, здебільшого руйнівного, впливу фізичних та хімічних факторів.
Vitamini_Novacore.PDF (989.0 Кб)
Вам запрещён доступ к этому файлу.
Жидкие витаминные смеси как необходимый инструмент выращивания здорового поголовья птицы в промышленном птицеводстве
Проблема нормирования витаминов в рационах птицы в условиях промышленного птицеводства остаётся актуальной на протяжении многих лет. Известно, что птица очень чувствительна к недостатку витаминов, что связано, прежде всего, с её биологическими особенностями, такими как быстрое движение корма по желудочно-кишечному тракту, недостаточный синтез и ограниченная всасываемость эндогенных витаминов в пищеварительном тракте и быстрый рост.
Korma_Tandem.pdf (833.7 Кб)
Вам запрещён доступ к этому файлу.
Як можна покращити апетит та кондицію свиноматок під час лактації
Лактація – це особливо важлива стадія в репродуктивному циклі тварин. Свиноматки продукують в середньому від 10 до 13 л молока, причому, порівняно з коров’ячим, молоко свиноматки містить удвічі більше жиру, протеїну та мінеральних речовин. Отже, з огляду на вміст поживних речовин у молоці та співвідношення між масою тіла та об’ємом молока, що виробляється за добу, свиноматки мають значно вищу продуктивність, порівняно з коровою, і заслуговують особливої уваги під час лактації…
bayer7_2.pdf (1.0 Мб)
Вам запрещён доступ к этому файлу.
ЯК ПОСЛАБИТИ НЕБАЖАНУ ВЗАЄМОДІЮ ВІТАМІНІВ І МІКРОЕЛЕМЕНТІВ У ПРЕМІКСІ
Проблема сумісності компонентів преміксу в процесі зберігання спонукає науковців та практиків до пошуку шляхів зниження їх негативної взаємодії: зниження доступності в присутності антагоністів, утворення нерозчинних комплексів з органічними кислотами,хімічного руйнування вітамінів під дією іонів металів і вивільненої кристалізаційної води ,та ін.
Korma_Novacore.PDF (753.5 Кб)
Вам запрещён доступ к этому файлу.
РАЦИОНАЛЬНОЕ ИСПОЛЬЗОВАНИЕ КОРМОВ В МОЛОЧНОМ СКОТОВОДСТВЕ
В структуре себестоимости производимого молока в молочном скотоводстве затраты на корма составляют более 50% всех затрат, связанных с производством молока. Поэтому одним из реальных путей повышения эффективности производства и продуктивности животных является повышение качества заготавливаемых кормов.
molochnoe_skotovodstvo_racianalnoe_ispolzovanie_kormov.PDF (1.1 Мб)
Вам запрещён доступ к этому файлу.
Стратегія використання підкислювачів у годівлі тварин
За останні 50 років у світі були проведені численні дослідження з розробки раціонального або науково обґрунтованого живлення тварин, які базуються на даних зоотехнічних експериментів, трофології, фізіології, молекулярної біології, мембранології, фармакології, біохімії та інших наук. Однак деякі перспективні напрямки науки і отримані дані залишаються мало дослідженими і недостатньо визначеними не тільки у годівлі тварин, але й в медицині, що викликає об’єктивну критику загальновизнаних теорій живлення і використання різних біологічно активних добавок.
Kormoproizvodstvo_Podkisliteli.pdf (743.7 Кб)
Вам запрещён доступ к этому файлу.
Жидкие витаминные смеси как необходимый инструмент выращивания здорового поголовья птицы в промышленном птицеводстве
Проблема нормирования витаминов в рационах птицы в условиях промышленного птицеводства остаётся актуальной на протяжении многих лет. Известно, что птица очень чувствительна к недостатку витаминов, что связано, прежде всего, с её биологическими особенностями, такими как: быстрое движение корма по желудочно-кишечному тракту, недостаточный синтез и ограниченная всасываемость эндогенных витаминов в пищеварительном тракте и быстрый рост.
Zhidkie_vitaminnie_smesi.pdf (867.0 Кб)
Вам запрещён доступ к этому файлу.