Тваринництво
ВПЛИВ ПРЕПАРАТУ «ЕНТЕРОНОРМІН» НА ЕНДО- І ЕКЗОМІКРОФЛОРУ ПРИ ВИРОЩУВАННІ ПТИЦІ
Промислове птахівництво характеризується високою концентрацією поголів’я, інтенсивним характером росту і розвитку птиці. У таких умовах при порушенні мікроклімату в приміщеннях відбувається накопичення і широке поширення в зовнішньому середовищі патогенної і умовно-патогенної мікрофлори,яка все частіше стає причиною зниження продуктивності і загибелі птиці.
Ptachivnictvo_Enteronormin.pdf (1.6 Мб)
КОРМОВА ДОБАВКА ДОСТО® ПОРОШОК ПОПЕРЕДЖУЄ ВИРАЗКУ ШЛУНКА ТА ІЛЕЇТ У СВИНЕЙ
Олександр СЛЮСАР, комерційний директор DOSTOFARM ГмбХ, Німеччина
Застосування кормової добавки ДОСТО® Порошок на основі натуральної ефірної олії ДОСТО® Орегано в годуванні свиноматок, поросят на дорощуванні і відгодівельних
свиней забезпечує вирішення проблеми не тільки з дизентерією, набряковою хворобою, але й з ілеїтом і виразковою хворобою шлунка свиней.
Причин виразки шлунка свиней багато: вони можуть бути пов’язані як з поживністю, та і з фізичною якістю корму, рівнем управління свинями, інфекціями та іншими чинниками, які викладені більш детально у доданому файлі:
Dostoporoschok_poperedzhaey_vyrazku_schlunku_ta_ilejt_u_svyney.pdf (2.1 Мб)
Чому саме обирають підкислювач Feedacid Max?
Ольга Махно – кандидат с/г наук, начальник відділу продуктового маркетингу напрямок «Свині» AVA Group
До числа унікальних підкислювачів можна віднести Feedacid Max від компанії «Provit». У його складі сім органічних кислот: мурашина кислота, пропіонова кислота, фосфорна кислота, лимонна кислота, сорбінова кислота, молочна кислота, амонійні буфери (солі органічних кислот: форміат амонію, пропіонат амонію). Поєднання цих речовин дозволяє вирішити всі проблеми, які «стоять» перед підкислювачем.
AVA_GROUP_Pidkisluvach.pdf (483.3 Кб)
Мікробні консерванти у технологіях силосування кормів
Кравченко Н.О., Дмитрук О.М., *Чумаченко С.П. Інститут сільськогосподарської мікробіології та агропромислового виробництва НААН
*Інститут сільського господарства Карпатського регіону НААН
Сьогодні у господарствах все більше уваги звертають на використання мікробних консервантів (силосних заквасок), що пояснюється екологічністю їх виробництва і застосування, технологічністю, ефективністю і відносно невисокою ціною. Мікробні консерванти сприяють оптимізації процесу молочнокислого бродіння у консервованій сировині, пригніченню розвитку гнилісних та маслянокислих бактерій, різкому збільшенню кількості корисної мікрофлори, вмісту молочної кислоти, і як наслідок, якісному консервуванню рослинної сировини.
Mikrobni_conservantu.pdf (652.6 Кб)
Альтернитива загальноприйнятим препаратам буде необхідна завтра, але прибуток можна отримати вже сьогодні
В останні роки досягнуто значних успіхів по розширенню і впровадженню в практику йодистих препаратів на різній основі. Такі препарати різняться між собою за лікувальною формою, методом застосування і технологією виготовлення. Засобом, який спроможний забезпечити організм імунним антиоксидантним захистом і одночасним надходженням необхідної кількості Йоду і Селену, а також який би легко засвоювався і є продукт нового покоління «Йодіс К+Se» (ТУ У 15.7-30631018-011:2011) виробництва СГП «МБС».
Enteronormin.pdf (571.0 Кб)
ДОСТО® Порошок у годуванні бройлерної птиці
Олександр СЛЮСАР, комерційний директор DOSTOFARM GmbH, Німеччина
ДОСТО® Порошок забезпечує значне підвищення ефективності вирощування і відгодівлі бройлера. Витрати на натуральну кормову добавку з розрахунку на тонну корму може дозволити собі кожна птахофабрика, значно скоротивши цілий ряд інших кормових витрат. Точні дозування автором статті наводяться строго індивідуально при спільній оптимізації раціону с/г птиці. Антикокцидійні, імуностимулюючі та антибактеріальні властивості ДОСТО® доповнив ще й позитивний вплив на показник вологості м’яса птиці.
Dostofarm_dostoporoshok.pdf (449.7 Кб)
Інноваційний інструмент ефективного менеджменту свиноматок
У міру того, як ми продовжуємо вдосконалювати прибутковість виробництва свинини, підтримання кондиції тіла свиноматок за допомогою управління системи годування буде продовжувати економити гроші, зменшувати різнобій в стаді і мати позитивний вплив на продуктивність стада. Від нових технологій до кращого управління годівлею та поліпшення якості кормів на комбікормових заводах – виробники постійно шукають способи підвищити ефективність утримання свиноматок. Використання такого інструменту, як Каліпер, може допомогти підняти ефективність на новий рівень.
ДОСТО® Орегано в боротьбі з ілеїтом і дизентерією свиней
Олександр СЛЮСАР, комерційний директор DOSTOFARM GmbH, Німеччина
Антибактеріальні, імуностимулюючі, протизапальні, антистресові і антиоксидантні властивості натурального ефірного масла ДОСТО® Орегано забезпечують широке застосування продуктів компанії DOSTOFARM, у тому числі і на свинарських підприємствах. Кормові добавки ДОСТО® Порошок, ДОСТО® Ліквід і ДОСТО® Емульсія вирішують проблеми шлунково-кишкового тракту свиноматок, поросят і свиней навіть у тих випадках, коли антибіотики виявляються малоефективні або навіть безсилі. У тому числі при дизентерії та ілеїті свиней на відгодівлі.
Svinarstvo_DostoOregano_v_borotbi_z_ileitom_i_dyzenterieyu_svyney.pdf (282.7 Кб)
SiloSolve® FC дозволяє відкрити кукурудзяний силос раніше
Більшість фермерів мають складнощі з менеджментом кукурудзяного силосу. Особливою проблемою є те, що залишок запасів часто піддаються небажаним процесам: нагріванню через активний ріст дріжджів та цвілі. Крім того, певні плісняві грибки виробляють шкідливі мікотоксини, які негативно впливають на продуктивність та здоров’я корів.
Іншим викликом може бути дефіцит кормів, що змушує розпочинати згодовувати силос задовго до оптимальних 90 днів його повного бродіння. Більш короткий час ферментації є проблематичним, оскільки це не дозволить силосу стабілізуватися. Це негативно позначиться на продуктивності стада та може призвести до серйозних економічних наслідків.
Biotechnologii_Silo_Solve_FC.pdf (2.5 Мб)
«ЕНТЕРОНОРМІН ДЕТОКС»: ЭКОЛОГІЧНО, БЕЗПЕЧНО ТА ЕФЕКТИВНО
Однією з найбільш актуальних проблем сьогодення є забруднення як кормів, так і харчових продуктів мікотоксинами, що продукуються пліснявими грибами та володіють значними токсичними ефектами і характеризуються високою стійкістю. Через можливі серйозні ризики для здоров’я та несприятливі економічні наслідки проводяться постійні дослідження, спрямовані на зменшення шкідливого впливу мікотоксинів та запобігання їх утворенню.
Enteronormin_Detox.pdf (169.8 Кб)